ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ''καρφώνει'' τους Διάσημους

Νέο επεισόδιο ανάμεσα στην κόντρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, της Κατερίνας Δαλάκα και της Ξένιας Έβεν παρακολουθήσαμε στο Survivor της Τετάρτης, αφού οι δύο γυναίκες έδειξαν ενοχλημένες με την στάση της παρουσιάστριας στο παιχνίδι. Οι δύο παίκτριες, επανήλθαν δυναμικά με νέες κατηγορίες για την Κωνσταντίνα, αφού όπως υποστηρίζουν κάνει παρέα με τα κορίτσια, αλλά πολύ περισσότερο με τα αγόρια.

''Η Κωνσταντίνα δεν ξέρω πώς σκέφτεται στο μυαλό της και πώς πράττει. Έκανε παρέα με τα κορίτσια και ξαφνικά κάνει με τα αγόρια. Ελεύθερη είναι να κάνει παρέα με όποιον θέλει, εγώ προσωπικά δεν κάνω παρέα μαζί της. Δικαίωμά της να κάνει παρέα με τα αγόρια, την άλλη μέρα με τα κορίτσια. Εμένα δεν με ενοχλεί σε κάτι'', είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

''Εγώ σαν Ξένια δεν θα το έκανα αυτό ποτέ. Αυτό που κάνει η Κωνσταντίνα και προσπαθεί να κρατήσει καλές σχέσεις με όλο τον κόσμο για να ασφαλίσει τη θέση της μέσα στο παιχνίδι, εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω. Εγώ θα το έκανα αν εξέφραζε εμένα, όχι επίτηδες, όχι να παίζω θέατρο… Δε θα το έκανα ποτέ αυτό'', είπε η Ξένια Έβεν.

Στο συμβούλιο του νησιού, ο Σάκης Τανιμανίδης ρώτησε την Κωνσταντίνα αν είναι μέλος της παρέας των κοριτσιών, με την ίδια να κάνει μια αποκάλυψη σχετικά με την συμφωνία που είχαν κάνει οι Διάσημοι πριν ακόμη μπει στο παιχνίδι.

''Είχαν ειπωθεί πράγματα πριν εγώ μπω. Ότι όλοι λόγω των σχέσεων που έχουν, κάποιοι είναι παντρεμένοι, κάποιοι έχουν σοβαρούς δεσμούς, είχαν ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι θα υπάρχουν κάποια όρια στη συμβίωση.Αυτό γνωστοποιήθηκε και σε μένα με τον ερχομό μου. Ότι όλοι μας θέλουμε να προφυλάξουμε την προσωπική μας ζωή'', είπε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS