ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου μάς έδειξε το σπίτι που ετοιμάζει

Θα μετακομίσει μαζί με τα δύο της παιδιά, την Αριάδνη και τον Νικόλα

newsroom must

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου μετά από τον πρόσφατο χωρισμό της με τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου έχει πλέον μετακομίσει στη Λεμεσό μαζί με τα παιδιά της, όπως παρατηρήσαμε και μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media. Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη της που παραχώρησε στο περιοδικό “must” και στην Ειρήνη Χριστοφόρου το επιβεβαίωσε.

Η επιχειρηματίας και ραδιοφωνική παραγωγός, αποκάλυψε πως είναι ένα 24ωρο της. “Αν πάρω μία καθημερινή μου, συνηθισμένη ημέρα, ξυπνάω στις 6 το πρωί για το πρωινό του Νικόλα, και αν ξανακοιμηθεί είμαι τυχερή, μετά ετοιμαζόμαστε για το σχολείο της Αριάδνης, αφήνω τον μικρό στη γιαγιά και μετά πηγαίνω στη Λευκωσία όπου εκεί είναι όλες οι δουλειές μου, ραδιόφωνο και μετά στο fashion workshop. Το μεσημέρι επιστρέφω στη Λεμεσό μετά από ραντεβού και προσπαθώ όλο το απόγευμά μου να είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στα παιδιά, με εξαίρεση τις ημέρες που έχω μαθήματα στη σχολή”.

Η Κωνσταντίνα κάνει ανακαίνιση σύμφωνα με τις εικόνες που η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και ετοιμάζεται να μετακομίσει στο σπίτι εκείνο μόλις είναι έτοιμο μαζί με τα δύο της παιδιά, την Αριάδνη και τον Νικόλα. Μάς έδειξε δύο εικόνες από το σπίτι που ετοιμάζει.



NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS