ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Kamala Harris αποτίει φόρο τιμής στην Tina Turner

Σχεδόν ένα μήνα μετά τον θάνατο της Tina Turner η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ μίλησε στο Rolling Stone για την επιρροή της τραγουδίστριας στη ζωή της και των μελλοντικών γενεών.
 
Η Harris ξεκίνησε το αφιέρωμά της αφηγούμενη ότι η μητέρα της έπαιζε συχνά το «Proud Mary» καθώς μεγάλωνε στο Όκλαντ της Καλιφόρνια, κάτι που την έκανε να χορεύει και να τραγουδάει στο σαλόνι.
 
Συνέχισε σημειώνοντας ότι η μουσική της Turner «μιλούσε μια παγκόσμια γλώσσα» - μια γλώσσα που η ίδια και εκατομμύρια άλλοι μπορούσαν «να καταλάβουν και να ταυτιστούν».
 
«Τόσα πολλά από τα τραγούδια της [Turner ] είχαν τις ρίζες τους στην ελευθερία, την ατομικότητα και την αυτοδιάθεση - σε μια εποχή που τέτοιες έννοιες ήταν ανύπαρκτες για τις μαύρες καλλιτέχνιδες», έγραψε η Harris στο άρθρο της, προτού συνεχίσει να απαριθμεί τις διακρίσεις της τραγουδίστριας, όπως η διπλή της εισαγωγή στο Rock and Roll Hall of Fame και οι νίκες στα Grammy για την ποπ, τη ροκ και την R&B μουσική.
 
Η Harris σημείωσε ότι η τραγουδίστρια «ενέπνευσε» πολλούς αντιμετωπίζοντας εμπόδια όπως ο ρατσισμός, ο σεξισμός και η ενδοοικογενειακή βία «με θάρρος και σθένος» εν μέσω της επιτυχίας της.
 
«Αυτές οι εμπειρίες έγιναν καύσιμο για τα ταξίδια τόσων άλλων - ακροατών τους οποίους ενέπνευσε με τα τραγούδια της για αγώνα και υπέρβαση», εξήγησε στο Rolling Stone. 
 
«Και σήμερα, η ζωή της παραμένει μια απόδειξη για όλους εκείνους που πιστεύουν σε αυτό που μπορεί να είναι, χωρίς να τους βαραίνει αυτό που υπήρξε», πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Kamala Harris  |  news  |  lifestyle  |  gossip  |  Tina Turner  |  ΗΠΑ

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS