ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

«Η καημένη η Κωνσταντίνα δεν θα συνεχίσει στην τηλεόραση μετά το My Style Rocks»

Δέσποινα Άσπρου

Χωρίς καμία αμφιβολία το «My Style Rocks» είναι μια εκπομπή ιδιαίτερα αγαπητή από το γυναικείο κοινό. Στυλ, ομορφιά, ίντριγκες: αυτά αποτελούν τα βασικότερα συστατικά της επιτυχίας του show. Και μπορεί στα πλαίσια της εκπομπής οι διαγωνιζόμενες να ακούουν διαρκώς πολλά και συνήθως όχι κολακευτικά σχόλια, ωστόσο αντίστοιχα σχόλια ακούει συχνά και η παρουσιάστρια του show, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ενώ όμως τα περισσότερα σχόλια που απευθύνονται στην Κωνσταντίνα, αφορούν το ανύπαρκτο στυλ της, σήμερα ακούσαμε ένα απίστευτο σχόλιο, το οποίο αναφερόταν στα προσώντα της.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος, καταξιωμένος Έλληνας σχεδιαστής, μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» είπε χαρακτηριστικά: «Βάλανε την έρημη εκείνη την… πως την λένε… την Κωνσταντίνα, η οποία τι να κάνει; Το κύκνειο άσμα της… Η καημένη η Κωνσταντίνα δεν πρόκειται να συνεχίσει στην τηλεόραση μετά το “My Style Rocks”. Βέβαια, κάτι θα βρει αυτή… παλιά μου τέχνη κόσκινο».

Αν και ο εν λόγω σχεδιαστής μόδας μας έχει συνηθίσει στην σκληρή κριτική, αυτό το σχόλιο δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστο! Και κάπου εδώ να πούμε ότι ασχολίαστο δεν άφησε και το Greece’s Next Top Model!

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS