ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Η Jill Biden στο εξώφυλλο της Vogue

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες.

newsroom must

Στο εξώφυλλο του πιο γνωστού περιοδικού μόδας, Vogue θα δούμε την Πρώτη Κυρία της Αμερικής, Jill Biden, για το τεύχος Αυγούστου.
Φυσικά, η ζωή της έχει αλλάξει άρδην από τα μέσα Ιανουαρίου που ο σύζυγός της, Joe Biden κατάφερε να εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ. Ενώ το προηγούμενο διάστημα η ίδια, εκτελούσε καθήκοντα εκπαιδευτικού, παραμένοντας παρόλα αυτά στο πλευρό του κατά την προεκλογική εκστρατεία.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Να θυμίσουμε ότι η Jill, είχε ξαναβρεθεί στα «σαλόνια» του Λευκού Οίκου και κατά την διάρκεια προεδρίας του Barrack Obama, καθώς ο Joe Biden, ήταν Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, με την ίδια να αναλαμβάνει χρέη Δεύτερης Κυρίας.

Ενώ ταυτόχρονα, εργαζόταν και ως καθηγήτρια καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του συζύγου της ως Αντιπρόεδρος, έτσι έγινε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ που εργάζεται και εκτός του Λευκού Οίκου.

Η Jill Biden, πρόκειται να είναι το νέο εξώφυλλο της Vogue για το τεύχος Αυγούστου, φωτογραφούμενη με floral φόρεμα και φόντο τον καταπράσινο κήπο του Λευκού Οίκου.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Στη συνέντευξη, η ίδια δήλωσε μεταξύ άλλων «Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, ένιωσα πολύ άγχος από τους ανθρώπους. Ήταν φοβισμένοι. Όταν ταξιδεύω στη χώρα τώρα, νιώθω σαν να μπορούν οι άνθρωποι να αναπνέουν ξανά».

Να σημειώσουμε ότι, στο εξώφυλλο της Vogue, είχε παρουσιαστεί και η Michelle Obama, αντίθετα με την Melania Trump που δεν φωτογραφήθηκε ποτέ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση