ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εξηγεί γιατί την 'έδιωξαν' από το Μιλάνο

Όσα είπε η ίδια στην εκπομπή της.

newsroom must

Μπορεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα με καταγωγή από την Ελλάδα στο εξωτερικό, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είχε και η ίδια τα «απογοητευτικά» περιστατικά της.

Συγκεκριμένα, στα πλαίσια της εκπομπής της σήμερα, ‘Pop Up’, η ίδια μίλησε για το πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει, στο πόδι της. Με την ίδια να το αποκρύβει από τους διοργανωτές της εβδομάδας μόδας του Μιλάνο, στην οποία συμμετείχε, τους ίδιους να το προσέχουν και να της εισηγούνται να μείνει στο σπίτι. Με αποτέλεσμα να χάσει την δουλειά, αλλά και την υπόλοιπη χρονιά, για «τιμωρία».

Αφορμή για τα όσα είπε, αφορούσαν οι δηλώσεις της Gigi Hadid, μεταξύ των οποίων είχε αποκαλύψει ότι απέκρυψε την εγκυμοσύνη της κατά την Εβδομάδα Μόδας, ενώ υπέφερε από ναυτίες.

Χαρακτηριστικά, η Ηλιάνα είπε «Δεν ξέραμε ότι η Hadid είναι έγκυος αλλά ξέραμε ότι αν αρρωστήσεις και δεν πας σε fashion week δεν θα χτυπήσει ξανά το τηλέφωνό σου. Εμένα μου είχε τύχει να είμαι στο Μιλάνο που πηγαίνεις κατά βάση γι’ αυτό, έσπασαν οι μυς στο δεξί μου πόδι, πίσω από το γόνατό μου και ήμουν κουτσή. Το έπαθα από την ταλαιπωρία και τα χιόνια και τις γαλότσες που ήταν πολύ βαριές για τα πόδια μου. Πήγα στο νοσοκομείο, μου έδωσαν κάτι κρέμες και πήγα κουτσαίνοντας στην Blue Marine για να κάνω το σόου. Με έδιωξαν, έπρεπε να κάτσω στο κρεβάτι ενάμιση μήνα. Έχασα το fashion week και την επόμενη σεζόν για τιμωρία».

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS