ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η διακριτική εμφάνιση της Καρσερά στην Αθήνα

Η γλυκιά παρέα με την οποία περίμενε τον Χριστοδουλίδη, ο Μητσοτάκης

Δέσποινα Άσπρου

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 12 Μαρίου η επίσημη τελετή υποδοχής του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη στην Αθήνα και στο πλάι του, ήταν διακριτικά και η σύζυγος στην πρώτη της εμφάνιση εκτός Κύπρου ως Πρώτη Κυρία του νησιού μας.

Τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Οι δύο Πρόεδροι περπάτησαν στο κόκκινο χαλί έξω από το Προεδρικό Μέγαρο όπου άγημα ευζώνων απέδωσε τιμές και έγινε ανάκρουση του εθνικού ύμνου. Στη συνέχεια οι δύο πρόεδροι χαιρέτησαν τις αντιπροσωπείες των χωρών.

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υπέγραψε το βιβλίο επισκεπτών ενώ τιμήθηκε με τον Μεγάλο Σταυρό του Σωτήρος το κορυφαίο παράσημο του Τάγματος του Σωτήρος που απονέμεται σε εξέχουσες προσωπικότητες.

Την σύζυγο του προε΄δρου την είδαμε να περπατάει μαζί του κατά την κατάθεση στεφανιού στο μνημείο του Άγνωστου στρατιώτη, ενώ η παρουσία της, όπως είπαμε και προηγουμένως ήταν αρκετά διακριτική, τόσο στα social media, όσο και στις φωτογραφίες που λήφθηκαν.

Για την πρώτη της εμφάνιση στο εξωτερικό με το νέο της ρόλο, η Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη επένδυσε σε ένα αυστηρό και κομψό μπλε κουστούμι. Την εμφάνισή της ολοκλήρωσε με λευκό πουκάμισο και μπεζ γόβες.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετέβεί στο Μέγαρο Μαξίμου στο πλαίσιο της επίσημης συνάντησής του με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Όπως συνηθίζεται στις επίσημες επισκέψεις, ο Πρωθυπουργός περίμενε να υποδεχτεί τον νέο πρόεδρο της κυπριακής δημοκρατίας μαζί με τον σκύλο του, Πίνατ.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση