ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Γιώτα Κουφαλίδου σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση, στο must Μαΐου

Η Γιώτα Κουφαλίδου είναι η Κύπρια που έσπασε τα ταμπού με τις φωτογραφίσεις της, με μια πετυχημένη καριέρα στο μόντελινγκ. Εκρηκτική σε όλα της, έντονη προσωπικότητα και icon για το σεξαπίλ της. Η ζωή της πέρασε από χίλια κύματα, παντρεύτηκε, έγινε μητέρα και ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο του μαστού. Λύγισε, πάλεψε με όλη της τη δύναμη και βγήκε νικήτρια.

True Story - «Δεν θέλω να χαλάσει η εικόνα μου εξαιτίας του ναρκομανούς γιου μου»
Είναι πασίγνωστη στους κοσμικούς κύκλους της Λευκωσίας και δεν λείπει σχεδόν από καμία εκδήλωση. Η Ε., μεταξύ 55 και 60 χρονών, κάνει τα πάντα για να μην μάθει ο κόσμος τι πραγματικά περνά στη ζωή της.

Fashion Revolution
Είκοσι χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου τεύχους must, το ταξίδι του στον κόσμο του lifestyle, της μόδας και της ομορφιάς συνεχίζεται και το γιορτάζει με ένα μεγάλο σόου, που έγινε θεσμός, φέρνοντας την υψηλή αισθητική στο κέντρο της πρωτεύουσας. Γνωρίζουμε τους οκτώ σχεδιαστές που θα παρουσιάσουν ολοκαίνουργιες συλλογές Must Fashion The Anniversary Event.

Bar Code
Το καλοκαίρι πλησιάζει, η διάθεσή μας επιζητεί έντονα χρώματα και φρέσκα φρούτα σε δροσιστικά κοκτέιλ και ποτά. Κάνοντας μια βόλτα στα μπαράκια της πρωτεύουσας, βρήκαμε αυτά που αξίζει να πιείτε.

Un amore grande
Μία από τις πιο μικροκαμωμένες τραγουδίστριες της ξένης μουσικής σκηνής συνεχίζει να απασχολεί με την «τεράστια» φωνή της. Ξεπερνώντας τις δυσκολίες, η Ariana Grande κατάφερε να ανέβει στην κορυφή και κανείς δεν μπορεί να την εκθρονίσει. Είναι η νέα πριγκίπισσα της pop.

Lady Chic
Είναι από τις γαλαζοαίματες που δεν τους αρέσει να παρακολουθούν αγώνες ιππασίας, αλλά τρελαίνεται να βλέπει τηλεοπτικές σειρές και να κάνει fashionable εμφανίσεις στο Λονδίνο. Και φυσικά, να κάνει πού και πού ένα πέρασμα από την πασαρέλα. Αυτή είναι η Kitty Spencer, ανιψιά της Diana.

Ταξίδι στην Ανατολή
Τη χρονιά που προβλήθηκε κατέκτησε την κορυφή, ως η πιο εμπορική ταινία κινουμένων σχεδίων. Τριάντα σχεδόν χρόνια μετά, η Disney μάς ταξιδεύει ξανά σε ένα από τα πιο αγαπητά παραμύθια, δύο μήνες προτού επιστρατεύσει τον Simba και τη Νala για την κορύφωση.

SketchingCy
Mετατρέπει σημεία της Κύπρου σε μικρά αριστουργήματα συνδυάζοντας ζωγραφική και φωτογραφία. Λίγο μετά την αναδημοσίευση έργου της από το @Instagram, συναντήσαμε την Ελεάνα Χρυσάνθου για να μπούμε κι εμείς στον κόσμο του SketchingCy.

+

All aboard
Οι οίκοι μάς έδωσαν το μήνυμα: τεράστια καπέλα, έντονα χρώματα, ρίγες και μεγάλες ζώνες κάνουν «παιχνίδι», αφήνοντας το στίγμα τους στη μόδα της σεζόν. Ακολουθήστε τον ανοιξιάτικο αέρα και σαλπάρετε σε μακρινούς προορισμούς υιοθετώντας όλα αυτά που θα σας κάνουν να νιώθετε… σταρ

Alternative Louis
Την alternative πλευρά του μας παρουσίασε ο σχεδιαστής Nicolas Ghesquière στη συλλογή του Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019-’20 για τον οίκο Louis Vuitton. Ναι, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά

Shop the trends
Οι τάσεις που κυριαρχούν είναι πολλές και σίγουρα υπάρχουν κάποιες που ταιριάζουν σε όλες μας. Φέτος είμαστε ρομαντικές, με twist, φοράμε χρώμα και εντάσσουμε τον όγκο και τα frills στις εμφανίσεις μας.

+

All about hair
Τα πλούσια, υγιή μαλλιά τα ζηλεύει κάθε γυναίκα. Για να πετύχετε τέλειο αποτέλεσμα θα πρέπει να δώσετε στα δικά σας τη φροντίδα και την περιποίηση που τους αρμόζει. Κάντε το με τα προϊόντα που σας προτείνουμε και δείτε το… κεφάλι σας με άλλο μάτι.

Fresh loves
Διανύουμε την περίοδο αυτή του χρόνου όπου 3-4 προϊόντα είναι αρκετά για να δείχνουμε εξίσου όμορφες. Για τον μήνα Μάιο επιλέγουμε, λοιπόν, αυτά που θα γίνουν ο σύμμαχός μας για ένα φρέσκο αποτέλεσμα.

Αψεγάδιαστο πρόσωπο και σώμα
Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης απαντά στις ερωτήσεις μας σχετικά με το Thermi 250, που «υπόσχεται» να αλλάξει το πρόσωπο, το σώμα αλλά και την αυτοπεποίθησή μας από την πρώτη μέρα θεραπείας. 

Νέοι χώροι, νέες τάσεις και όσα πρέπει να δεις και να κάνεις τον τελευταίο μήνα της Άνοιξης, στο must Μαϊου που κυκλοφορεί αύριο. 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS