ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Γιάννα Αγγελοπούλου... νανουρίζει μέσω Skype την εγγονή της

Η Γιάννα Αγγελοπούλου, κάθε χρόνο, δίνει υποτροφίες σε χαρισματικούς Έλληνες φοιτητές από όλη την Ελλάδα, σε συνεργασία με το ίδρυμα Κλίντον, που θέλουν να υλοποιήσουν κάποιο πρόγραμμα το οποίο θα έχει θετικό αντίκτυπο για τη χώρα μας.

Το παρακάτω, ενδιαφέρον βίντεο, παρουσιάζει τρεις φοιτήτριες που κέρδισαν την υποτροφία της κυρίας Αγγελοπούλου, από τη Θεσσαλονίκη και τη Θράκη. Οι τρεις κοπέλες σκέφτηκαν και υλοποίησαν ένα πρόγραμμα που το ονόμασαν «Code it Like A Girl», το οποίο εξοικειώνει τις γυναίκες με τον προγραμματισμό και την τεχνολογία.

Στο βίντεο παρουσιάζεται για πρώτη φορά μαζί με όλα τα παιδιά που κέρδισαν φέτος την υποτροφία, η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου. Η ίδια αποκαλύπτει μπροστά στην κάμερα ότι ενώ και εκείνη μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν είχε καμία σχέση με την τεχνολογία, τώρα έχει φτάσει στο σημείο να βάζει τα βράδια την εγγονή της, που μένει στο εξωτερικό, για ύπνο και να τη νανουρίζει ή να της κάνει babysitting μέσω Skype!

Μια από τις τρεις φοιτήτριες του «Code It Like A Girl», η Αναστασία Σιάπκα, βρέθηκε φέτος και στον τελικό του παγκόσμιου διαγωνισμού της Microsoft. Γι αυτό το λόγο, στο βίντεο, παρουσιάζεται μαζί με τα παιδιά και η πρώτη γυναίκα διευθύνουσα σύμβουλος της Microsoft Hellas, Πέγκυ Αντωνάκου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS