ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η Γερμανίδα ερωμένη του βασιλιά Juan Carlos σπάει τη σιωπή της

Η γνωριμία, η αποκάλυψη της σχέσης τους, τα 65 εκατομμύρια και η πρόταση γάμου

newsroom must

Όπως φαίνεται οι αποκαλύψεις για τον τέως βασιλιά της Ισπανίας Juan Carlos δεν έχουν τελειωμό. Λίγο μετά την γνωστοποίηση της εμπλοκής του σε ένα σκάνδαλο διαφθοράς με την Σαουδική Αραβία, την είδηση που τον θέλει να βρίσκεται "αυτοεξόριστος" στο Αμπου Ντάμπι μαζί με την επι 40 χρόνια ερωμένη του Marta Gaya και το ενδεχόμενο να έχει έναν εξώγαμο γιο, μια Γερμανίδα πρώην ερωμένη του, η Corinna zu Sayn-Wittgenstein, μιλώντας στο BBC επανέρχεται στα 65 εκατ. ευρώ που έλαβε από τον Juan Carlos και κάνει αρκετές αποκαλύψεις για την περίοδο που οι δυο τους διατηρούσαν σχέση. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. 

Ο 82χρονος Carlos, o οποίος παραμένει από το 1962 παντρεμένος με την βασίλισσα Σοφία -αν και σήμερα δεν έχουν σχέσεις- από το 2004 έως το 2009 διατηρούσε σχέση με την Corinna zu Sayn-Wittgenstein. Το 2012 όμως, η σχέση τους αποκαλύφθηκε και προκάλεσε σάλο. Την περίοδο εκείνη, ο τέως βασιλιάς έσπασε τον γοφό του και έπρεπε να επιστρέψει στην Ισπανία από ένα ταξίδι για κυνήγι ελεφάντων στην Μποτσουάνα, όπου τον συνόδευε η επιχειρηματίας. Δύο χρόνια μετά το συμβάν, ο Carlos της χάρισε 65 εκατομμύρια ευρώ ως ένδειξη συμπόνιας. Η ίδια πάντως αναφερόμενη στο ταξίδι της τότε με τον Carlos δηλώνει:  

«Δεν ήθελα να πάω σε αυτό το ταξίδι… Ένιωσα πως ο βασιλιάς Juan Carlos προσπαθούσε να με κάνει να επιστρέψω σε αυτόν και δεν ήθελα να δώσω ψευδή εντύπωση. Δεν ήθελα να πάω». H ίδια σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του iefimerida.gr που επικαλείται τις δηλώσεις της στο BBC, πρσθέτει: «Από την στιγμή που επέστρεψα από αυτό το ταξίδι, ήμουν υπό πλήρη παρακολούθηση» και τονίζει «Αυτή ήταν η αρχή μιας εκστρατείας που είχε ως σκοπό να με μετατρέψει ως Wallis Simpson (ερωμένη και σύζυγος του βασιλιά της Αγγλίας, που παραιτήθηκε από τον θρόνο για τα μάτια της), Λαίδη Μάκμπεβ, ως έναν διαβολικό χαρακτήρα που οδήγησε αυτόν τον υπέροχο άνδρα σε αυτό το ταξίδι ενώ μέσω μιας μεγάλης οικονομικής κρίσης».Ισχυρίζεται επίσης, ότι το Centro Internacional de Inteligencia (CNI), άρχισε να την παρενοχλεί. Υποστηρίζει επίσης πως κάποιος την επισκέφτηκε στο σπίτι της και την προειδοποίησε να μην προβεί σε δηλώσεις στα ΜΜΕ για την σχέση της με τον Carlos. «Είπε ότι αν δεν ακολουθούσα αυτές τις οδηγίες, δεν θα μπορούσε να εγγυηθεί για την σωματική μου ασφάλεια ή την ασφάλεια των παιδιών μου». 

Αναφερόμενη στο υπέρογκο ποσό που έλαβε από τον τέως βασιλιά σε κατάθεσή της σε Ελβετό εισαγγελέα, δηλώνει πως επρόκειτο για μια πράξη αγάπης. «Νομίζω ότι ήταν μια αναγνώριση για το πόσα σήμαινα γι’ αυτόν, πόσα σήμαινε γι’ αυτόν ο γιος μου. Ήταν μια ευγνωμοσύνη που τον φρόντιζε κατά την διάρκεια των χειρότερων στιγμών του». Όσο αφορά στους ισχυρισμούς που θέλουν τον Carlos να της τα έδωσε για να κρύψει την εμπλοκή του σε ξέπλυμα χρημάτων, τονίζει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. 

Πώς όμως γνωρίστηκαν; Οι δυό τους γνωρίστηκαν σε ένα κυνήγι τον Φεβρουάριο του 2004 και φέρεται πως ο τέως βασιλιάς εντυπωσιάστηκε με τις ικανότητες της Corinna. Η έλξη ήταν αμοιβαία και η σχέση τους με τον καιρό άνθισε. Λέγεται μάλιστα πως οι δύο τους μιλούσαν 10 φορές την ημέρα! Όσο αφορά στην αντίδραση της βασίλισσας Σοφίας στα όσα διαδραματίζονταν τότε, η Corinna zu Sayn-Wittgenstein υποστηρίζει πως «είχαν μια συμφωνία να εκπροσωπούν το στέμμα, αλλά ζούσαν εντελώς διαφορετικές, ξεχωριστές ζωές». 

Η ίδια μεταξύ άλλων αποκαλύπτει πως ο τέως βασιλιάς της έκανε πρόταση γάμου και εκείνη αρνήθηκε. «Ήμουν πολύ ερωτευμένη μαζί του, αλλά είχα προβλέψει – είμαι πολιτικός αναλυτή – πως αυτό θα ήταν πολύ δύσκολο. Και σκέφτηκα ότι κάτι τέτοιο θα αποσταθεροποιούσε την μοναρχία... Εντωμεταξύ ο πατέρας μου είχε διαγνωστεί με καρκίνο του παγκρέατος και είχε μόλις λίγους μήνες ζωής. Αποφάσισα να περάσω περισσότερο χρόνο μαζί του – ήμασταν πολύ δεμένοι... Προς μεγάλη μου έκπληξη, αμέσως μετά την κηδεία του, ο βασιλιάς μου είπε ότι είχε μια σχέση με μια άλλη γυναίκα εδώ και τρία χρόνια». 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Caras Portugal (@carasportugal) on

Με πληροφορίες από iefimerida.gr

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση