ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Γαρυφαλλιά αποκάλυψε τον καβγά που δεν είδαμε ποτέ στο GNTM

Μετά την οικειοθελή της αποχώρηση από το Greece's Next Top Model, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη βρέθηκε στην ΄΄Φωλιά των Κού κου΄΄, όπου απάντησε στα tweets των τηλεθεατών. 

Ποιος είναι ο πυρήνας στην «τριάδα της φωτιάς»; Για ποιο λόγο τσακώθηκαν off camera με την Εύη;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γαρυφαλλιά Καληφώνη:Οι σκληροί χαρακτηρισμοί για την «τριάδα της φωτιάς» και ο τσακωμός με τον σύντροφό της

«Η “τριάδα - φωτιά” μας έχει βάλει εμένα και την Άννα Αμανατίδου στο μάτι πριν καν μπούμε στο σπίτι του Next Top Model γιατί τσακώθηκα εγώ με την Εύη! Της λέω “άκου Εύη μου πήγες να κάτσεις μια βδομάδα στο Nomads και ήρθες να κάτσεις και μια εβδομάδα εδώ και θα μας πρήξεις τα... κατάλαβες!» αποκάλυψε για το περιστατικό το οποίο ποτέ δεν είδαμε στην οθόνη μας.

Το νεαρό μοντέλο αποκάλυψε πως ο ΄΄πυρήνας΄΄ της τριάδας – φωτιά είναι η Εύη παρά το γεγονός ότι τη βλέπουμε να κρατάει σχετικά χαμηλούς τόνους σε σχέση με τη Μέγκι ή τη Μικαέλα. «Η Εύη είναι ο πυρήνας αλλά δεν το δείχνει είναι έξυπνη θα έλεγα. Η Μέγκι απλά βγάζει κακίες, δεν ξέρει πως να μιλήσει και πως να εκφραστεί. Η Εύη τα βγάζει όλα off camera. Αυτό είναι το κακό» είπε χαρακτηριστικά.

Η Γαρυφαλλιά ανέφερε ακόμα πως περισσότερο από τις τρεις κοπέλες αντιπαθούσε την Εύη και τη Μικαέλα αφού όπως εξήγησε της έλεγαν ψέμματα. «αντιπαθούσα πιο πολύ την Εύη και τη Μικαέλα γιατί μου έλεγαν ψέμματα ότι δεν λέμε τίποτα, ότι αντιθέτως εμείς ήρθαμε εδώ να κάνουμε τη δουλειά μας και δεν ασχολούμαστε μαζί σου είσαι αδιάφορη και όπως είδατε στα επεισόδια έλεγαν πάρα πολλά» ενώ τόνισε πως δεν συμφιλιώθηκε ποτέ με τη Μικαέλα ούτε έχει σκοπό.

Δείτε όλο το video με τις δηλώσεις της:

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS