ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Folli Follie παρουσίασε τις νέες συλλογές της με ένα λαμπερό event

Η Folli Follie, το διεθνές lifestyle brand, παρουσίασε σε εκπρόσωπους του τύπου, social influencers και “friends of the brand” τις συλλογές της για την νέα σεζόν, με ένα λαμπερό event εμπνευσμένο από την φιλοσοφία “Be Folli Follie”.

Το event πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Μάιου 2017, στο Patio Cocktail Bar, όπου παρουσιάστηκαν οι ολοκληρωμένες προτάσεις του brand, με αξεσουάρ, ρολόγια και κοσμήματα που στόχο έχουν να αναδείξουν την πιο λαμπερή πλευρά κάθε γυναίκας.

Από τις συλλογές ξεχώρισαν οι ζωηρές και πάστελ αποχρώσεις των αξεσουάρ της Folli Follie, οι mini τσάντες σε μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, οι οποίες αποτελούν τα πιο πολυπόθητα αξεσουάρ και τα νέα σχέδια από τις πιο αγαπημένες και δημοφιλείς συλλογές κοσμημάτων, όπως τη συλλογή Fashionably Silverαπό ασήμι 925. Tις fashionableπροτάσεις της Folli Follieολοκλήρωσαν τα νέα σχέδια από slimρολόγια σε μια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν και η Ζωή Σοφοκλέους, η Παναγιώτα Προκόπη και η Μένια Μαθιουδάκη φορώντας κοσμήματα, τσάντες και ρολόγια FolliFollie από τις νέες συλλογές.

Αυτή τη σεζόν ακολουθήστε και εσείς τη φιλοσοφία “Be Folli Follie” και αναδείξτε την εσωτερική σας ομορφιά και λάμψη, επιλέγοντας μοναδικά αξεσουάρ και κοσμήματα Folli Follie.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS