ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Ευριπίδου αποκαλύπτει για πρώτη φορά τι δεν γνώριζε στον γάμο της

Δέσποινα Άσπρου

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα και ταιριαστά ζευγάρια στην κυπριακή showbiz. Και μπορεί οι δυο τους να αποφεύγουν να μιλάνε για την προσωπική τους ζωή, ωστόσο πρόσφατα η παρουσιάστρια έκανε μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε!

Η Κωνσταντίνα λοιπόν, με αφορμή τον σχολιασμό του γάμου της Αθηνάς Οικονομάκου, το μεσημέρι της Δευτέρας, 8 Οκτωβρίου, στην εκπομπή “Όλα Καλά” η παρουσιάστρια θυμήθηκε και τον δικό της γάμο.

Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της εκπομπής σχολίασαν το κουστούμι που επέλεξε ο σύζυγός της Αθηνάς, Φίλιππος Μιχόπουλος, και κυρίως το ότι η Αθηνά δεν το είχε δει πριν από τον γάμο. Τότε, η Κωνσταντίνα δέχτηκε την ερώτηση από το πάνελ της, αν εκείνη γνώριζε την στιλιστική επιλογή του Νεκτάριου κατά την διάρκεια του γάμου της. Τότε η ταλαντούχα Κύπρια παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου δεν ήθελε η ίδια να εμπλακεί με την επιλογή του τι θα φορέσει στο γάμο τους και η ίδια δεν είχε ιδέα τι τελικά επέλεξε, μέχρι την στιγμή που το είδε.

Δες το βίντεο:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS