ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η εξομολόγηση του Μανούσου Μανουσάκη

Ο Μανούσος Μανουσάκης έκλεισε αισίως 25 χρόνια ιδιωτικής τηλεόρασης. Σήμερα καλεσμένος της Ζήνας Κουτσελίνη μίλησε για όλα: 

Ο σκηνοθέτης που «έχει υπογράψει» μερικές από τις πιο επιτυχημένες σειρές που έγραψαν… ιστορία, σπάζοντας τα μηχανάκια της AGB, όπως το «Άγγιγμα Ψυχής», «Μη μου λες Αντίο», «Ψίθυροι Καρδιάς» κτλ), αποκάλυψε πως:

«Αυτό που κρατάω από τα 25 χρόνια είναι όλη αυτή την αγάπη, την αποδοχή και την αγκαλιά του κόσμου. Του κόσμου αυτού που περιμένει να δει κάτι και να το ευχαριστηθεί, που γίνεσαι μέλος της οικογένειας του, μπαίνεις σπίτι του, σου ανοίγει φιλόξενα την “πόρτα”, δηλαδή την οθόνη στην προκειμένη περίπτωση. Είναι τόσο συγκινητικό».

Με ποια κριτήρια επιλέγει τους πρωταγωνιστές του:

«Είναι μια αμφίδρομη σχέση…Δεν επιλέγει μόνο ο σκηνοθέτης. Αλληλοεπιλεγόμαστε! Επέλεγα πάντα νέα παιδιά για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους γιατί ταυτιζόταν ο κόσμος. Τα σίριαλ μου βασίζονταν στα θέματα της ελληνικής κοινωνίας».

Τι άραγε ετοιμάζει από δω και πέρα:

«Τώρα τελειώσαμε μια ταινία μεγάλου μήκους, το Ουζερί Τσιτσάνης, που αναφέρεται στον ένα χρόνο από την ζωή του Τσιτσάνη 1942-1943. Προσπαθήσαμε να το κάνουμε σίριαλ με την ΕΡΤ αλλά εκλεισε τότε. Με το που έκλεισε, επειδή είχαμε κάνει πάρα πολλή δουλειά και έρευνα με τους σεναριογράφους, τα αλλάξαμε όλα και είπαμε να το κάνουμε ταινία».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS