ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Η εξομολόγηση της Έλενας Χριστοπούλου: ''Ντρέπομαι να βγω στην παραλία''

Μια άλλη πλευρά του εαυτού της έδειξε στο επεισόδιο της Δευτέρας (5/10) η Έλενα Χριστοπούλου. Η αυστηρή coach του Greece's Next Top Model, σε συζήτηση που είχε με τις παίκτριες λίγο πριν κληθούν να φωτογραφηθούν παιρνώντας ένα κοινωνικό μήνυμα, μίλησε για τις δικές της ανασφάλειες, ενώ αναφέρθηκε στα μαθήματα που παίρνει από την Ξάνθη. 

Η Ξανθή Τζερεφού, το ginger plus size κορίτσι του GNTM, ανάμεσα σε άλλα δήλωσε: «Αν κάποιος άνθρωπος είναι πιο εύσωμος, πιο μικρόσωμος, πιο ψηλός, πιο κοντός, είναι αυτό που είναι… Δηλαδή, δεν έχει νόημα να είμαστε όλοι ίδιοι…».

Τότε, η Έλενα Χριστοπούλου πήρε το λόγο και έκανε τη δική της εξομολόγηση μπροστά στις μαθήτριες της: «Να ξέρεις ότι από σένα εγώ τουλάχιστον παίρνω συνέχεια μαθήματα καθημερινά. Γιατί κι εγώ είμαι μια γυναίκα που ντρέπομαι πάρα πολύ στην παραλία, δεν βγαίνω πολύ εύκολα, φοβάμαι, δε θέλω να φαίνεται αν έχω κυτταρίτιδα, κρύβομαι… Ειδικά λόγω εσού κάθε μέρα με κάνεις πραγματικά να νιώθω καλύτερα και με κάνεις καλύτερο άνθρωπο. Αλήθεια στο λέω αυτό, ειδικά εσύ».

Δείτε το απόσπασμα από το GNTM:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση