ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η επόμενη ημέρα της Eurovision

Ο πιο αναγνωρισμένος μουσικός θεσμός στην Ευρώπη πραγματοποιήθηκε χθες με την παρουσία τριάντα χιλιάδων και πλέον θεατών στο Crystal Hall στο Μπακού. Εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο παρακολούθησαν είκοσι έξι χώρες ανάμεσά τους την Ελλάδα και την Κύπρο με τις εκπροσώπους τους, Ελευθερία Ελευθερίου και Ήβη Αδάμου.

Αν και τα προγνωστικά των πρακτορείων στοιχημάτων αλλά και των euro fans ήθελαν τις δύο χώρες να βρίσκονται στην δεκάδα στην τελική κατάταξη της βαθμολογίας εντούτοις η Ελευθερία και η Ήβη γεύτηκαν την ψυχρολουσία της βαθμολογίας των ευρωπαίων, με την Κύπρο να τερματίζει 16η και την Ελλάδα να την ακολουθεί στην 17η.

Το ότι πατώσαμε στην Eurovision είναι γεγονός το θέμα όμως είναι πως σχολιάστηκε από τα ΜΜΕ η χθεσινή εμφάνισή της Ελευθερίας και της Ήβης.

 Όλος παραδόξως και εκεί που μας είχε συνηθίσει ο ελλαδικός Τύπος να «κράζει» όλα αυτά τα χρόνια τον θεσμό και τις εκάστοτε εμφανίσεις της Ελλάδας, εντούτοις χθες και σήμερα τα πράγματα κυμάνθηκαν σε πολύ ήπιους τόνους σε σημείο που αν ανατρέξει κανείς στα διάφορα portal και sites θα διαπιστώσει πως η εμφάνιση των δύο κοριτσιών από την Κύπρο αντιμετωπίστηκε θετικά και όχι τόσο αρνητικά.

Αντίθετα η χολή έπεσε στις υπόλοιπες συμμετοχές όπως της Αλβανίας, του Αζερμπαϊτζάν, της Ιρλανδίας και άλλες.

Αυτό που σχολιάστηκε ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας από τους έλληνες ήταν ο ένας βαθμός που πήρε το «Aphrodisiac» από την Γερμανία. Και ενώ στο Μπακού η Ήβη Αδάμου και η Ελευθερία Ελευθερίου καρδιοχτυπούσαν για το τελικό αποτέλεσμα οι  celebrities από Ελλάδα και Κύπρο σχολίασαν με το δικό τους καυστικό τρόπο στο twitter τόσο την εμφάνισή των συμμετοχών όσο και της Κύπρου και της Ελλάδας.

Χαρακτηριστικά ο Σάκης Ρούβας λίγο μετά την έναρξη του διαγωνισμού έγραψε: «Δείξτε τι πάει να πει X- Factor στην Ευρώπη. Πάμε γερά Ελευθερία και Ήβη, δώστε τα όλα, Πάμε Ελλάδα και Κύπρος», η Έλλη Κοκκίνου με τη σειρά της έγραψε «Καλή επιτυχία στα κορίτσια μας και απόψε!!! Eurovision 2012 και μην αρχίσει το θάψιμο στις δικές μας τουλάχιστον.Εεε;;;», η Δέσποινα Βανδή με την σειρά της έγραψε πως από  όλη τη διοργάνωση τα τραγούδια που της έκαναν εντύπωση και που θα παιζόταν η πρωτιά ήταν της Σουηδίας και της Κύπρου για να συμπληρώσει στο τέλος «Ξενέρωσα! Αν εξαιρέσω την Σουηδία το υπόλοιπο μεγάλη ξενερωσιά». Ο Stan, θέλοντας να προλάβει τους «καλοθελητές» έγραψε τα εξής: «Επειδή στην Ελλαδάρα μας όλοι έχουν μάθει να κρίνουν εκ του αποτελέσματος, εγώ θα πω ΜΠΡΑΒΟ στις κοριτσάρες μας! Τουλάχιστον αυτές παλεύουν». Στο ίδιο τόνο και το tweet του Νίκου Αλιάγα ο οποίος παρακολουθούσε τον διαγωνισμό από τη Γαλλία έγραψε πως οι εμφάνιση των κοριτσιών ήταν υπέροχη και άξιζαν την υποστήριξη της Ευρώπης. Η Δούκισσα Νομικού έγραψε «Μια χαρά προσπάθησαν. Η Ήβη βεβαίως άξιζε πολλά περισσότερα. Αλλά βαριέμαι πολύ όλο το κράξιμο που θα ξεκινήσει αύριο!»

Υπήρξαν όμως και κάποιοι άλλοι που δεν είδαν και τόσο θετικά τις εμφανίσεις της Ήβης και της Ελευθερίας όπως κάποιοι γνωστοί δημοσιογράφοι οι οποίοι έριξαν τη χολή τους λέγοντας πώς «Δυστυχώς μπροστά στα υπόλοιπα οι δικές μας συμμετοχές έδειχναν δεύτερες! Δεν αμφισβητούμε το ταλέντο τους αλλά ήμασταν αλλού». Κάποιοι άλλοι έγραψαν πως άλλο να τραγουδάς με τη φωνή σου και άλλο με το βρακί σου. 

 Χρίστος Δάντης, Τάσος Τρύφωνος, Κατερίνα Ζαρίφη, Βαλάντω Τρύφωνος, Κλείτος Κλείτου, Αντρέας Φυλακτού, Αντρέας Γιώρτσιος  και δεκάδες άλλοι από το χώρο των media της ελληνικής και κυπριακής  showbiz έδωσαν ρέστα χθες στο twitter αφήνοντας το δικό τους στίγμα στον 57ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Αξίζει να σημειώσουμε πως αμέσως μετά το αποτέλεσμα η Ήβη Αδάμου έδωσε μέσω twitter τα συγχαρητήρια της στην Loreen της Σουηδίας ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο που την ψήφισε.

Αυτό που απομένει τώρα είναι να δούμε τι μερίδιο τηλεθέασης έκανε χθες το ΡΙΚ και η ΕΡΤ καθώς υπολογίζεται να ξεπέρασε 65%.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Eurovision  |  Gossip  |  Celebs  |  People

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS