ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Σατέν μαύρη φούστα με cowboy boots και άσπρο τοπ
 

Η επίθεση στην Μενεγάκη για τις διακοπές της, η περιουσία της και η άποψή μας

Δέσποινα Άσπρου

Όπως γνωρίζετε, η Ελένη Μενεγάκη έχει ήδη αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της και η ίδια τις τελευταίες μέρες έχει κυριολεκτικά μπει σε summer mood και απολαμβάνει τις διακοπές της. Όπως μάλιστα μας ενημέρωσε η ίδια μέσα από μια σειρά αναρτήσεών της στο Instagram, βρίσκεται μαζί με την οικογένειά της στο Αιγαίο και απολαμβάνει την κάθε στιγμή.

Και μπορεί όλες της οι φωτογραφίες να είναι υπέροχες, ωστόσο μια είναι αυτή που κατάφερε να τραβήξει ολονών τα βλέμματα: πρόκειται για μια πρόσφατη ανάρτησή της, στην οποία βλέπουμε την παρουσιάστρια να κοιμάται σε ένα ταβερνάκι στην Σχοινούσα. «Μετά το φαγητό! Ευτυχώς που είμαι εύκολος άνθρωπος και κοιμάμαι παντού ! #eleni #greek_islands #greece#holidays #relax», έγραψε η Ελένη και ποτέ της μάλλον δεν φαντάστηκε ότι αυτή η εικόνα θα προκαλούσε τόσο.

«Άσε μας ρε Ελένη. Που είσαι εύκολος άνθρωπος. Όλοι βολευόμαστε σε μια βίλα ενός νησιού με πισίνες, μαξιλάρες και υπηρέτες. Τι είπες τώρα», ήταν ένα από τα κακεντρεχή σχόλια που δέχτηκε η Μενεγάκη! Βλέποντας λοιπόν το φαρμακερό σχόλιο, η παρουσιάστρια δεν δίστασε να απαντήσει.

«Είναι πολυτέλεια να κοιμηθείς το μεσημέρι μισή ώρα σ ένα ταβερνάκι σ ένα μικρό νησί της χώρας μας με 40 βαθμούς;;; Δεν νομίζω ... Το αν έχω μεγάλο σπίτι είναι γνωστό , το αν αμειβομαι καλά από την δουλειά μου και αυτό είναι γνωστό! Το να πας για φαγητό σ ένα ταβερνάκι στην Ελλάδα δεν είναι άπιαστο όνειρο ας κρίνει ο κόσμος! Οποίος θέλει να ξεσπάσει τα νεύρα του κάπου, καλό είναι να το κάνει σε αυτούς που το προκάλεσαν! Σίγουρα εγώ δεν είμαι μέσα σε αυτούς. Καλό καλοκαίρι με ηρεμία, αγάπη, υγεία και καθαρό μυαλό», έγραψε η ίδια, θέλοντας να δώσει τέλος στην διαδικτυακή επίθεση.

Βλέποντας τις αναρτήσεις, η αλήθεια είναι πως προβληματιστήκαμε λιγάκι. Πράγματι, η Μενεγάκη είναι μια από τις πλουσιότερες Ελληνίδες. Είναι όμως αυτό αιτία για επίθεση;

Όπως μάλιστα σας έχουμε πει στο παρελθόν, η Ελένη έχοντας καταφέρει μια τηλεοπτική καριέρα που μετρά σχεδόν 30 χρόνια, είναι αναμφίβολλα η πιο εμπορική και πιο δημοφιλής ελληνίδα παρουσιάστρια. Χωρίς να προσθέσουμε τα κέρδη της από τις εμπορικές της συνεργασίες κτλ, αξίζει να πούμε ότι όπως δημοσιεύτηκε μέσα από το περιοδικό "Λοιπόν" ο μηνιαίος μισθός της για την εκπομπή της στον Alpha, ανέρχεται στις περίπου 50 χιλιάδες ευρώ - οπότε ναι, έχει πολλά χρήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H αμύθητη περιουσία της Ελένης Μενεγάκη

Κι όμως... επαναλαμβάνουμε, αυτός είναι λόγος για να δέχεται διαδικτυακές επιθέσεις; Μάλλον όχι. Ανατρέχοντας μάλιστα στο Instagram και συγκρίνοντας την Μενεγάκη με άλλα instagirls, είναι εμφανές ότι η ίδια αποφεύγει να επιδεικνύει την περιουσία και τις πολυτέλειες που σίγουρα απολαμβάνει στην ζωή της- πράγμα που της το αναγνωρίζουμε. Επιλέγει να διατηρεί ένα απλό profile, το οποίο θα μπορούσε να ανήκει στην κάθε μια από εμάς και αυτό είναι ξεκάθαρο.

Ποια είναι τελικά η άποψή μας για το γεγονός; Ότι το bullying για τον οποιοδήποτε λόγο, δεν είναι επιτρεπτό. Καλώς ή κακώς, υπάρχουν άνθρωποι που διαθέτουν εκατομμύρια στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Αν αυτοί τα απέκτησαν με τον οποιοδήποτε νόμιμο τρόπο, τότε εμείς είμαστε μαζί τους! Αυτή είναι η ζωή. Το να προσπαθήσεις να γίνεις και εσύ ένας από αυτούς, δεν είναι κακό. Κακό είναι να επιτίθεσαι άδικα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση