ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη μαζί με την κόρη της και όσα δήλωσε στις κάμερες

Μια βραδινή έξοδο πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας (3/12) η Ελένη Μενεγάκη που βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης  «Ερωτευμένος Σαίξπηρ» , μαζί με την κόρη της Λάουρα.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στους δημοσιογράφους για την εκπομπή της, τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και για την κόρη της η οποία είναι πλέον 14 χρονών.

''Η Λάουρα πάει τρίτη γυμνασίου. Ήθελα πολύ να δούμε μαζί αυτή την παράσταση και αφού η ώρα προσέλευσης ήταν πολύ νωρίς, μας προέκυψαν όλα πολύ όμορφα και χαίρομαι που είμαστε μαζί εδώ'', είπε χαρακτηριστικά ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: ''Με την κόρη μου δεν κάνουμε παρέα σαν δύο φίλες ούτε με τον γιο μου που είναι μεγαλύτερος''.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν όσα είπε η παρουσιάστρια για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής, τη σχέση της με το κοινό και τις αλλαγές.

«Δεν ένιωσα ποτέ στα σχεδόν 25 χρόνια που είμαι κάθε μέρα στην τηλεόραση ότι ο κόσμος δεν με αγαπάει. Μπορεί να έχουμε κάποιες χρονιές, οι οποίες δεν είναι όπως θα τις ήθελα όσον αφορά στα νούμερα τηλεθέασης, αλλά όσον αφορά στη σχέση μου με τον κόσμο δεν αισθάνομαι ότι πέρασε κρίση. Ίσα ίσα που εγώ νομίζω ότι μεγαλώνει και δυναμώνει.

Το τι μπορεί να αλλάξω εγώ στην εκπομπή μου δεν έχει να κάνει με το τι κάνουν οι άλλοι, αλλά με το τι μπορεί να κάνω εγώ και τι μου πηγαίνει και τι περιμένει ο κόσμος από μια εκπομπή στην οποία πρωταγωνιστώ, παρουσιάζω. Τα νούμερα τηλεθέασης φυσικά και τα κοιτάζω, στην τηλεόραση δουλεύω. Τι φαντάζεστε, ότι έχω τα μάτια μου κλειστά και σφυρίζω»;

Δείτε τις δηλώσεις της:

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS