ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φόρμες, αθλητικά παπούτσια και τσαντάκι cross body
 

Ελληνίδα στους 15 πρωταθλητές του «ESA Champions»

Άθλος για την Ελληνίδα Αθανασία Νικολάου η οποία ξεχώρισε.

Γιώργος Γκαρακλίδης

Διάκριση τόσο για την ίδια όσο και για την Ελλάδα που κάνει περήφανη, η Αθανασία Νικολάου βρίσκεται στη λίστα με τους 15 πρωταθλητές του Ευρωπαΐκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA) προωθώντας την ανέλιξη και την εξέλιξη στον τομέα του διαστήματος. Η επιτροπή του οργανισμού εξέτασε πολλούς υποψηφίους και τελικώς κατέληξε στους 15 επικρατέστερους οι οποίοι ξεχώρισαν με το ήθος, το πάθος, τον ενθουσιασμό αλλά και το χάρισμά τους στην επικοινωνία και την αλληλεπίδραση με τον κόσμο όσο προωθούσαν το πρότζεκτ. 

Συγκεκριμένα, η Αθανασία Νικολάου κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία της Εκπαίδευσης αφού τα βραβεία που διανεμήθηκαν χωρίζονταν σε πέντε διαφορετικές κατηγορίες όπως του Καλλιτεχνικού έργου, του Βίντεο, της Εκπαίδευσης στην οποία και ξεχώρισε η Αθανασία Νικολάου καθω΄ς και της Αφήγησης και των Δημοσίων Ομιλιών. 

Η Αθανασία Νικολάου σπούδασε φυσική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και προχώρησε τις σπουδές της με μεταπτυχιακό στην επιστήμη του κλίματος και διδακτορικό στην πλανητική επιστήμη. Κατάφερε και εργάστηκε ως ερευνήτρια στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος στην Ολλανδία, στην Ιταλία και στη Γερμανία και μάλιστα είναι συνιδρύτρια της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Lecturers Without Borders».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

Hydrogen, why Cyprus has the edge

Hydrogen, why Cyprus has the edge

Ο Δρ Γιώργος Πεχλιβάνογλου, ειδικός σε θέματα αιολικής ενέργειας, στο Green Agenda Cyprus ...
newsroom must
 |  NEWS