ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Ελεονώρα Μελέτη, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Μάριος Αθανασίου παίρνουν θέση

Η ελληνική showbiz δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια μπροστά σε όσα αποκαλύπτονται

newsroom must

Μέρα με την μέρα βλέπουμε ολοένα και περισσότερους επώνυμους ανθρώπους να παίρνουν θέση σε όσα γίνονται και να στέλνουν τα δικά τους μηνύματα σχετικά με τις αποκαλύψεις περί σεξουαλικών παρενοχλήσεων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Μεταξύ αυτών, η Ελεονώρα Μελέτη, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Μάριος Αθανασίου.

Ο Μάριος Αθανασίου, λόγω της θάλασσας των αποκαλύψεων και κατανοώντας την σοβαρότητα των ζητημάτων σεξουαλικής βίας, μέσα από μια του ανάρτηση ζητά στην Υπουργό Πολιτισμού της Ελλάδας Λίνα Μενδώνη να παραιτηθεί - αφού σύμφωνα με τον ίδιο η υπουργός φαίνεται σαν να μην έχει καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί και ποιος είναι ο ρόλος της. «Κ. Μενδώνη επειδή οι άνθρωποι που εργάζονται στον Πολιτισμό – τομέα που τυγχάνει να έχετε την ευθύνη- έχουν παιδεία, έναν εσωτερικό τρόπο αντίδρασης και μια εκπαιδευμένη ανοχή, δεν αντέδρασαν που δεν βγάλατε κανένα σχέδιο στήριξης, ούτε όταν είπατε ότι εξαντλήθηκε η υπομονή σας (!), ούτε όταν είπατε ότι δεν μπορούν να πάρουν βοήθεια γιατί βγάζουν μαύρα χρήματα, ούτε όταν ανοίξατε χωρίς σχέδιο το καλοκαίρι, ούτε όταν “μαύρισαν λίγο ” οι Μυκήνες, ούτε όταν τσιμεντώθηκε η Ακρόπολη. Μετά την αναφορά σας όμως στο “τοξικό κλίμα ” και τις “αντοχές του ανθρώπου” (μιλώντας για τον Διευθυντή του Εθνικού θεάτρου, επιλογή του πρωθυπουργού) δείχνετε ότι δεν έχετε καταλάβει τι συμβαίνει, σε ποιο χώρο βρίσκεστε και τι ρόλο παίζει αυτήν τη στιγμή για την κοινωνία. Σαν ύστατη πράξη αξιοπρέπειας ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ» γράφει χαρακτηριστικά στο Instagram.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Marios Athanasiou (@athanasiou_marios)

Η Ελεονώρα Μελέτη από πλευράς της αποκαλύπτει πως δέχεται πολλά μηνύματα από τον κόσμο που αυτή την στιγμή αναρωτιέται γιατί δεν έχουμε κάποια σχετική αποκάλυψη από τον χώρο της τηλεόρασης - ο οποίος σίγουρα δεν είναι παραμυθένιος. Η παρουσιάστρια, θέλοντας να απαντήσει λέει:"Μου στέλνετε μηνύματα και με ρωτάτε γιατί δεν μιλάει κανείς και για την τηλεόραση. Για τις "συμπεριφορές" "διαφόρων"… γυναικών και ανδρών αγαπητών προς το κοινό, εν ενεργεία, των οποίων οι συμπεριφορές αποτελούν κοινό μυστικό για όσους δουλεύουν στην tv. Θέλω να σας βοηθήσω να καταλάβετε μόνοι σας την απάντηση. Μέχρι στιγμής όλοι χρησιμοποιούν την τηλεόραση για να στραφούν ενάντια στη μπόχα του αθλητισμού, του θεάτρου κλπ κλπ. Πιστεύετε πως είναι εύκολο στη προκειμένη η τηλεόραση να εξυπηρετήσει με τον ίδιο τρόπο μια επίθεση προς τον "εαυτό" της;".

Απογοητευμένη από την εξέλιξη της υπόθεσης της Σοφίας Μπεκατώρου η οποία μπήκε στο αρχείο, η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από μια της ανάρτηση κάνει επίθεση στους υπεύθυνους. "Στο αρχείο. Η καταγγελία που προσπάθησε να αλλάξει αυτή τη χώρα. Μετά ζητάτε δικαιοσύνη, ησυχία, φρονιμάδα.. Αυτό όμως που πραγματικά ζητάτε, είναι πίσω από κλειστές πόρτες, να σας επιτραπεί με την ησυχία σας να αρχειοθετηθείτε. Και στη συνέχεια αμόλυντοι να συνεχίσετε. #μπεκατώρου" γράφει η παρουσιάστρια στο Twitter και στέλνει το δικό της ηχηρό μήνυμα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS