ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Η Ελένη Φουρέιρα στο Cyprus Pride 2018 στη Λευκωσία!

Μετά την θριαμβευτική δεύτερη θέση που χάρισε στην Κύπρο με το ξεσηκωτικό τραγούδι ''Fuego'', η Ελένη Φουρέιρα έρχεται στο νησί μας για να δώσει μια μεγάλη συναυλία και να τραγουδήσει τις επιτυχίες της, στο Cyprus Pride 2018, που θα γίνει στην Λευκωσία, την Κυριακή 3 Ιουνίου.

Η sexy τραγουδίστρια που καθήλωσε όλη την Ευρώπη με την παρουσία της, έχει δηλώσει πολλές φορές την στήριξή της απέναντι στη ΛΟΑΤ κοινότητα, ενώ έχει εμφανιστεί και στο Athens Pride που έγινε τον περασμένο χρόνο.

Όπως δήλωσε στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην lifo σχετικά με το θέμα των ομοφυλοφίλων, ''Έτυχε να μεγαλώσω στην Ελλάδα, να την κάνω πατρίδα μου και να τη λατρέψω. Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα σε κανέναν και δεν υπάρχει κανένας λόγος να προσπαθείς να κερδίσεις την αποδοχή όλων, το καταλαβαίνεις όμως μεγαλώνοντας. Χαίρομαι που τα πράγματα έχουν αλλάξει για τους ομοφυλόφιλους, είμαι η πρώτη που στηρίζω την αλλαγή και παλεύω για τα δικαιώματα των ανθρώπων.''

Την ανακοίνωση έκανε ο Γενικός Διευθυντής του ΡΙΚ, Μιχάλης Μαραθεύτης, και το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ελένη θα βάλει και πάλι ''φωτιά'' στην πρωτεύουσα!

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X