ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η Ελένη φεύγει από τον Alpha, τι θα κάνει όμως μετά;

Το τηλεοπτικό διαζύγιο της δεκαετίας είναι γεγονός.

Είτε είστε φαν της Ελένης Μενεγάκη, είτε όχι, από κάπου θα έχετε ακούσει τις φήμες που ήθελαν την παρουσιάστρια να αποχωρεί από τον Aplha μετά από περίπου 15 χρόνια κοινής πορείας. Η είδηση επιβεβαιώθηκε και πλέον είναι γεγονός: To συμβόλαιό της Μενεγάκη, όπως και των συνεργατών της λήγει 30 Ιουνίου και η παρουσιάστρια δεν έχει ανανεώσει με το σταθμό της Κάντζας και ούτε πρόκειται!

Την αποχώρηση της Ελένης από το κανάλι επιβεβαίωσε η Κάλλια Καστάνη, στενή συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη, στο live στο Instagram του δημοσιογράφου, Γιάννη Βίτσα, μετά από σχετική ερώτηση. «Προφανώς υπάρχει ένα γεγονός, ότι η Ελένη έχει αποφασίσει να σταματήσει. Από εκεί και πέρα, το συμβόλαιό μου εμένα τελειώνει στις 30 Ιουνίου. Δεν έχω καμία άλλη συζήτηση, καμία άλλη ενημέρωση. Θα είμαι άνεργη παιδιά», τόνισε η ίδια αποκαλύπτοντας όσα ακούγονταν εδώ και καιρό.

Να θυμίσουμε πως Ελένη Μενεγάκη και ο ALPHA συνεργάζονται από το 2005, όταν η Ελένη ανέλαβε την εκπομπή «Καφές με την Ελένη», η οποία κράτησε για έξι σεζόν. Από το 2011 και μέχρι σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Ελένη», στην μεσημεριανή ζώνη του σταθμού. Και τώρα, το μέλλον της είναι άγνωστο.

Μέχρι στιγμής δεν μάθαμε τι σκοπεύει να κάνει η παρουσιάστρια και ούτε, μάλλον, πρόκειται να μάθουμε σύντομα. Ωστόσο, η επικρατέστερη φήμη για το τι θα κάνει η Ελένη μετά από την αποχώρησή της από το κανάλι, λέει πως θα κάνει ένα break από τα τηλεοπτικά πλατό και θα μετακομίσει για λίγο στην Αμερική μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο, για χάρη του γιου της Άγγελου που σκέφτεται να ξεκινήσει τις σπουδές του εκεί.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki on

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X