ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Έλενα Παπαρίζου στο στούντιο του LOVE FM 100.7

Όλες οι πληροφορίες.

Μαρία Καραμάνου

Με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων, το LOVE FM 100.7 και η LACTA παρουσιάζουν την Έλενα Παπαρίζου στην πιο ερωτική συναυλία της χρονιάς, όπου εκατοντάδες θαυμαστές της θα δώσουν το παρών τους ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στο δημοτικό θέατρο Λευκωσίας στις 20:30 το βράδυ για να την παρακολουθήσουν ζωντανά.

Η Ελληνίδα pop σταρ, η διαχρονική μας Νο1 με αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό της, κάνει μια επιλογή από τα πιο ερωτικά της τραγούδια αλλά και άλλων τραγουδιστών καθώς και μπαλάντες του διεθνούς ρεπερτορίου για μια μοναδική συναυλία. Ένα εικοσιτετράωρο πριν ωστόσο, στις 13 Φεβρουαρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου, η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε στο στούντιο του LOVE FM 100.7 και μαζί με τον Τάσο Τρύφωνος και την Χριστιάνα Αρτεμίου, συζητώντας με χαλαρή διάθεση για πολλά και διάφορα θέματα.

Μεταξύ άλλων, η Ελληνίδα σταρ αποκάλυψε πως δεν έχει ποτέ περπατήσει στο κέντρο της Λευκωσίας, αν και έχει επισκεφθεί την πρωτεύουσα του νησιού μας πολλές φορές. Υποσχέθηκε όμως ότι θα κάνει τη βόλτα της αυτή τη φορά, για να δει από κοντά το ανανεωμένο κέντρο, που τόσα καλά σχόλια έχει ακούσει από φίλους.

Μάλιστα, η αγαπημένη τραγουδίστρια, αποκάλεσε το ραδιόφωνο ως την καλύτερη συντροφιά, όταν της τέθηκε η ερώτηση εάν απολαμβάνει να ακούει ραδιόφωνο ή να παρακωλυθεί τηλεόραση. Γιορτάστε λοιπόν τον έρωτα, με ερωτικές μπαλάντες που έγραψαν ιστορία ερμηνευμένες μοναδικά από τη φωνή της Έλενας Παπαρίζου, αύριο 14 Φεβρουάριο στο δημοτικό θέατρο Λευκωσίας στις 20:30. Μια νύχτα που θα σας μείνει αξέχαστη.

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ H CABLENET ΧΟΡΗΓΟΣ H ELECTROLINE.

Σε κάθε θεατή θα δίνεται στην είσοδο του θεάτρου δωροκουπόνι αξίας 20 ευρώ για αγορές από τα καταστήματα ELECTROLINE.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ TICKETMASTER.CY KAI ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ACS COURIER

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS