ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Βασιλιάς Κάρολος: Ο λόγος που η συνάντηση του με τον πρίγκιπα Harry διήρκεσε τόσο λίγο

«Δεν θέλετε να αυξηθεί η πίεσή του», δήλωσε βασιλικός εμπειρογνώμονας.

Μαρία Καραμάνου

Η είδηση για τον καρκίνο του βασιλιά Κάρολου έπεσε σαν βόμβα. Φυσικά, ο πρίγκιπας Harry βρέθηκε αμέσως στο πλευρό του πατέρα του για να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διάγνωση. Ωστόσο, η συνάντησή τους διήρκεσε μόνο 30 λεπτά, κάτι που προκάλεσε ερωτήματα. Σύμφωνα με εμπειρογνώμονες, η σύντομη διάρκεια οφείλεται στο γεγονός ότι ο ίδιος ο βασιλιάς ήθελε να διατηρήσει το άγχος του σε χαμηλά επίπεδα. Αυτό μπορεί να είναι μια στρατηγική για να διαχειριστεί την κατάσταση και να διατηρήσει το θετικό κλίμα και την αισιοδοξία.

Σύμφωνα με βασιλικό εμπειρογνώμονα, η σύντομη συνάντηση μεταξύ του πρίγκιπα Harry και του πατέρα του είχε ως στόχο να αποφευχθεί η περιττή πίεση στον μονάρχη. Ο Robert Jobson, συγγραφέας και ραδιοτηλεοπτικός παραγωγός, επεσήμανε ότι αυτό που χρειαζόταν περισσότερο ο βασιλιάς ήταν ηρεμία και γαλήνη.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του στη Sun, «Δεν θέλετε να αυξηθεί η πίεσή του. Ο βασιλιάς δεν είναι σε καλή κατάσταση, ανεξάρτητα από τον τύπο του καρκίνου, είναι υπό θεραπεία. Το καλύτερο για αυτόν είναι να παραμείνει ήρεμος. Μετά το αρχικό φιλί και την αγκαλιά, το 'σ' αγαπώ μπαμπά', εύχομαι να αναρρώσεις σύντομα, ποια θέματα μπορεί να συζητηθούν; Θέματα που μπορεί να αυξήσουν την αρτηριακή πίεση του».

Παρά την πρώτη δήλωση για τη σοκαριστική διάγνωση του καρκίνου, ο βασιλιάς εμφανίστηκε ευδιάθετος το πρωί της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου, καθώς παρακολούθησε τη λειτουργία στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής.

Κατά την άφιξή του στην εκκλησία, ο βασιλιάς Κάρολος χαιρέτησε και χαμογέλασε σε ένα πλήθος περίπου 100 πιστών, ενώ προηγουμένως είχε επισκεφθεί το παρεκκλήσι στο κτήμα Σάντρινγκχαμ μαζί με τη σύζυγό του, τη βασίλισσα Camilla, πριν τον υποδεχτεί ο αιδεσιμότατος Canon Paul Williams.

Φορώντας το χαρακτηριστικό μακρύ καφέ παλτό του και χρησιμοποιώντας μια ομπρέλα ως μπαστούνι, ο βασιλιάς περπάτησε με τον συνηθισμένο γρήγορο ρυθμό του προς τη λειτουργία στις 11 το πρωί στο κτήμα του Νόρφολκ.

Το πλήθος, που είχε συγκεντρωθεί για να εκφράσει την υποστήριξή του στο ζευγάρι, ανέφερε ότι ο Κάρολος «φαινόταν να τα πηγαίνει πολύ καλά». 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση