ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Η έκπληξη της Meghan Markle προς τη Βασίλισσα Ελισάβετ

Όσα αποκάλυψε βασιλική πηγή.

newsroom must

Φτάνουμε αισίως τα 3 χρόνια από την ημέρα που ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, δέθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο παρεκκλήσι του Αγ. Γεωργίου στο κάστρο του Windsor (19/05/18).

Τους τελευταίους μήνες η παραφιλολογία για τον γάμο τους πέρασε από χίλια μύρια όσα, αφού οι ίδιοι οι Sussex’s ξεκίνησαν μια «άνιση» κόντρα με την δήλωση της ίδιας της Δούκισσας ότι παντρεύτηκαν κρυφά τρείς μέρες πριν από την επίσημη τελετή. Με τον Αρχιεπίσκοπο του Canterbury να την διαψεύδει πανηγυρικά λέγοντας σε δήλωσή του « Ο Αρχιεπίσκοπος του Canterbury δεν κάνει ιδιωτικούς γάμους. Η Meghan Markle είναι Αμερικανίδα, δεν καταλαβαίνει. Φέρνει εμάς τους ιερείς σε δύσκολη θέση σε σχέση με το τι αποτελεί γάμο υπό την Εκκλησία της Αγγλίας. Πρέπει να υπάρχουν μάρτυρες και άδεια και νομιμότητα ή τώρα είναι απλώς μια συμφωνία με κληρικούς; Μπορούμε τώρα να κάνουμε ιδιωτικούς γάμους χωρίς μάρτυρες στον κήπο του σπιτιού μας; Ο Justin (Αρχιεπίσκοπος Canterbury), λέγοντας ότι αρνείται να σχολιάσει, δεν βοηθά τους υπόλοιπους κληρικούς και τις δικές μας πολιτικές και πρακτικές…Υπάρχουν άνθρωποι που με ρωτούσαν κατά τη διάρκεια του lockdown εάν θα μπορούσαν να έχουν έναν ιδιωτικό γάμο και έπρεπε να τους εξηγήσω ότι δεν θα ήταν νόμιμος ο γάμος και σίγουρα όχι σύμφωνος με τον κανόνα του νόμου. Πιστεύω ότι χρειαζόμαστε μια διευκρινιστική δήλωση -πρέπει να γνωρίζουμε ποιες είναι οι πολιτικές και οι διαδικασίες μας. Δεν μπορεί να ισχύει κάτι για κάποιους και κάτι εντελώς διαφορετικό για κάποιους άλλους».

Τώρα ξαναβρίσκεται στο προσκήνιο η επιλογή νυφικού της άλλοτε διαζευγμένης Meghan αφού κανείς δεν περίμενε την επιλογή που έκανε.

Θυμίζουμε πως με βάση το βασιλικό πρωτόκολλο οι δεύτεροι γάμοι δεν έχουν την ίδια επισημότητα με τους πρώτους και έτσι η νύφη δεν χρειάζεται να φορέσει ολόλευκο νυφικό.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα της “Mail on Sunday” βασιλικές πηγές αποκαλύπτουν ότι τότε η Βασίλισσα Ελισάβετ είχε εκπλαγεί με την επιλογή της Δούκισσας να φορέσει λευκό νυφικό στην τελετή καθότι η ίδια ήταν διαζευγμένη. Χαρακτηριστικά η πηγή είπε « Η Βασίλισσα φαίνεται να εξέφρασε την έκπληξή της ότι η Meghan, μια διαζευγμένη, φόρεσε ένα τόσο λευκό φόρεμα στον γάμο της με τον Harry».

Παραδοσιακά το κατάλευκο νυμφικό αποτελεί σύμβολο αγνότητας καθώς η γυναίκα μετά την πράξη του γάμου θεωρείτο ότι πλέον δεν ήταν αγνή/παρθένα άρα δεν δικαιολογείται και το λευκό του χρώμα στο δεύτερο γάμο.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση