ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η έκπληξη Εφραίμ στην Αριστοτέλους

Έκπληξη στην αγαπημένη του Χριστιάνα Αριστοτέλους έκανε ο Γιώργος Εφραίμ με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής περιόδου.

Ο άσος του ΑΠΟΕΛ έστειλε μία ανθοδέσμη στην ωραία παρουσιάστρια και εκείνη φρόντισε να τον να ευχαριστήσει δημόσια παρ' όλο που δεν αποκάλυψε τί έλεγε η κάρτα:

«Αυτή η ανθοδέσμη είναι από τον Γιώργο μου. Αγάπη μου σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ», είπε η παρουσιάστρια και το πρόσωπο της έλαμπε από ευτυχία.

Υπενθυμίζουμε πως χθες στην πρεμιέρα η παρουσιάστρια μίλησε on air και για την αποβολή λέγοντας χαρακτηριστικά:

''Στη ζωή μας αλλιώς τα περιμένουμε κι αλλιώς μας έρχονται. Ήταν και είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή αυτή τόσο για μένα όσο και για τον Γιώργο Εφραίμ το ότι χάσαμε το μωρό. Είναι πολύ άσχημο τα ζευγάρια που περιμένουν με τόση χαρά και αγωνία να έρθει το μωρό τους στον κόσμο ξαφνικά κάτι να πηγαίνει στραβά και να το χάνουν.

Η στιγμή αυτή ήρθε για μας εκεί που δεν το περιμέναμε, ήταν φοβερά δύσκολη όπως και για κάθε άνθρωπο, γυναίκα και ζευγάρι. Καμιά γυναίκα δεν εύχομαι να το βιώνει μόνη της αυτό και να έχει ένα σύντροφο στο πλευρό της όπως άλλωστε με στήριξε και εμένα ο Γιώργος.

Δεν παραπονιέμαι, υπάρχουν άνθρωποι που βιώνουν πολύ χειρότερα πράγματα, δεν το βάζουμε κάτω ποτέ.

Από τον Alpha μου πρότειναν μετά το συμβάν να μεταφέρουμε την πρεμιέρα πιο μετά, την ερχόμενη εβδομάδα ή και τον επόμενο μήνα κάτι που εκτίμησα ιδιαίτερα όμως εγώ αρνήθηκα γιατί στο τέλος της ημέρας πρέπει να είμαστε δυνατοί και να προχωράμε μπροστά.

Οσοι το έχουμε περάσει, δεν το βάζουμε κάτω και σίγουρα κάποια στιγμή θα έρθει και το μωρό που όλα τα ζευγάρια επιθυμούν''.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS