ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η δυναμική συνεργασία της Βαλάντω Τρύφωνος με τον καφέ Pokka

Με ένα κρύσταλλο δώρο αντάξιο με την κρυστάλλινη φωνή της η εταιρεία Pc Splash Water και ο αγνός έτοιμος καφές Pokka επισφράγισε την έναρξη της δυναμικής συνεργασίας του με την Βαλάντω Τρύφωνος.

Στην κατάμεστη από δημοσιογράφους μπυραρία της πρωτεύουσας «Finbars», ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της κ. Παντελής Κωνσταντίνου γύρισε το χρόνο πίσω και μας ταξίδεψε με τις μικρές μας ιστορίες που μετά την άψογη ερμηνεία του Μιχάλη Χατζηγιάννη για το single του τραγουδιού τώρα πια δένει αρμονικά με τη σπουδαία φωνή της Βαλάντως Τρύφωνος.

Την έναρξη της συνέντευξης τύπου έκανε μια εκλεκτή προσωπικότητα, ο γνωστός αθλητικογράφος κ. Σάββας Κοσιάρης ο οποίος είχε πραγματοποιήσει την «παρθενική» πρώτη διαφήμιση του αγνού έτοιμου καφέ Pokka το 1992.

Όπως ανέφερε ο κ. Κοσιάρης, ο πρόεδρος της εταιρείας ήταν σίγουρος πως ο «άγνωστος» μέχρι τότε καφές Pokka, θα γινόταν ο number one καφές της Κύπρου και όχι μόνο.

Λίγο αργότερα, ο κ. Κωνσταντίνου μίλησε για τη σημαντική ανέλιξη του αγνού καφέ Pokka και ευχαρίστησε τους πάντες τονίζοντας πως το μόνο που έκανε η εταιρεία Pc Splash Water ήταν ο σεβασμός προς την κυπριακή κοινωνία αλλά και τον καταναλωτή.

Αυτός είναι και ο λόγος που η εταιρεία στηρίζει εμπράκτως και με απόλυτη επιτυχία τα τελευταία χρόνια τόσο τον αθλητισμό, όσο και τον πολιτισμό και το περιβάλλον παρ’ όλες τις δυσκολίες που διανύει το νησί μας λόγω της οικονομικής κρίσης.

Η συζήτηση φυσικά κατέληξε στην καινούργια και σπουδαία συνεργασία του αγνού καφέ Pokka με την σπουδαία ερμηνεύτρια Βαλάντω Τρύφωνος.

Η επανεκτέλεση του ήδη πετυχημένου και πλατινένιου τραγουδιού «Μικρές μας ιστορίες», που πρώτος ερμήνευσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κυκλοφορεί επίσημα από την κρυστάλλινη φωνή της Βαλάντω Τρύφωνος με μικρές διαφορές τα… live όργανα που παίχτηκαν κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων.

Η Βαλάντω με την πιο θετική της αύρα μίλησε για αυτή την συνεργασία δηλώνοντας ευγνώμων για την επιλογή αυτή και πως θα προσπαθήσει να φανεί αντάξια στις προσδοκίες της ήδη υπάρχουσας επιτυχίας.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση