ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Η Δούκισσα Νομικού ποζάρει αγκαλιά με τον γιο της

Το 2018 η Δούκισσα Νομικού και ο σύζυγός της Δημήτρης, ολοκλήρωσαν την οικογενειακή τους ευτυχία, αφού έφεραν στον κόσμο τον γιο τους Σάββα.

Μάλιστα οι τρεις τους ταξίδεψαν στο γιορτινό Λονδίνο απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες στιγμές, με την όμορφη παρουσιάστρια να μας δείχνει μερικά στιγμιότυπα, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: H Δούκισσα Νομικού ποζάρει με τους δυο άντρες της ζωής της

Με τον ερχομό του 2019, η Δούκισσα μας αποκάλυψε μερικούς από τους στόχους που έχει θέσει για την φετινή χρονιά, ενώ δημοσίευσε και μια φωτογραφία στην οποία κρατά αγκαλιά τον μικρό Σάββα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Δούκισσα Νομικού θέτει στόχους για τη νέα χρονια

''Ο δεύτερος στόχος μου για το 2019: Να είμαι η καλύτερη μαμά για τον γιο μου. (Να τον μεγαλώνω με αισιοδοξία, χαμόγελα, αυτοπεποίθηση και χιούμορ, να τον προστατεύω, να μαθαίνω από αυτόν, να είμαι πάντα δίπλα του, να τον καθοδηγώ, να προετοιμάζω τα φτερά του για να μπορέσει μια μέρα να πετάξει πολύ ψηλά. Εντάξει, όχι πολύ μακριά από τη μαμά! Όλα αυτά βέβαια θα τα προσπαθώ όχι μόνο το 2019. Προφανώς. Πλέον, για όσο ζω και αναπνέω αυτός θα είναι ο μεγαλύτερος και ουσιαστικότερος στόχος μου''.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση