ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Η δημόσια υποστήριξη του Μητσοτάκη στη Σάκκαρη

Μετά από επίθεση που δέχτηκε στο Twitter.

newsroom must

Μπορεί μέχρι και πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και η Μαρία Σάκκαρη να μην εκφράζονταν δημόσια για την σχέση τους, όμως τελευταία οι δύο είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν.

Αυτό είναι προφανές και από τον τρόπο που προσπαθεί ο γιος του Πρωθυπουργού να προστατέψει την τενίστρια, καθώς μέσα από το Twitter απάντησε σε μια χρήστη (Άννα Ελεφαντή) που σχολίασε με αρνητικό τρόπο την προβολή του αγώνα της στους Ολυμπιακούς.

Χαρακτηριστικά, είχε γράψει στο Twitter «Ζούμε στη χώρα που για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του Πρωθυπουργού».

Με τον Κωνσταντίνο να απαντά, κάνοντας μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, γράφοντας «Είναι αδιανόητο να γίνεται μέρος μίας τόσο φτηνής πολιτικής κριτικής μία πρωταθλήτρια η οποία με κόπο και θυσίες έχει καταφέρει τόσα πολλά. Θεωρώ ανεπίτρεπτο να στοχοποιείται μια κοπέλα η οποία έχει προσφέρει τόσα πολλά στον ελληνικό αθλητισμό και στην Ελλάδα συνολικά. Και να στοχοποιείται μόνο και μόνο λόγω της προσωπικής της ζωής.

Προς την κυρία Ελεφάντη και τους υπόλοιπους σχολιαστές… αν και λυπάμαι που συμπεριλαμβάνομαι στη ρητορική μίσους και στη χυδαία επιχειρηματολογία σας, το έχω αποδεχτεί πλέον. Αλλά θα σας παρακαλούσα να σεβαστείτε την Μαρία, η οποία δεν φταίει σε τίποτα απολύτως, δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, και έχει δεχθεί σεξιστική και χυδαία επίθεση σε μια περίοδο μάλιστα όπου αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς αγώνες. Τα όρια έχουν ξεπεραστεί προ πολλού. Ας τραβήξουμε όμως εδώ μία γραμμή».

Από την άλλη, η ηθοποιός στη συνέχεια, έσβησε την ανάρτηση, ωστόσο συνέχισε να πυροβολεί, με ένα άλλο Tweet, που έγραφε «Έσβησα το προηγούμενο tweet μου λόγω των άθλιων σεξιστικών σχολίων. Με μεγάλη μου χαρά όμως βλέπω ότι η αθλιότητα συνεχίζεται».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση