ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Η βραδινή έξοδος της Πρώτης Κυρίας της Ελλάδας και το εντυπωσιακό της styling

Δέσποινα Άσπρου

Η Πρώτη Κυρία της Ελλάδας, Μαρέβα Μητσοτάκη, βρέθηκε πρόσφατα στο Ηρώδειο για να απολαύσει την δημοφιλέστατη Τραβιάτα του Τζουζέππε Βέρντι.

Όπως μας έχει συνηθήσει, η Μαρέβα και σε αυτή την βραδινή της έξοδο κατάφερε να στρέψει τα βλέμματα ολονών προς το πρόσωπό της, αφού πέτυχε ένα υπέροχο styling. Λογικό θα μας πεις, αφού η Μαρέβα εκτός από μητέρα και σύζυγος, είναι και η μια εκ των δύο γυναικών που βρίσκονται πίσω από το brand Zeus+Dione.

Για την συγκεκριμένη λοιπόν περίσταση, η Μαρέβα επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο τοπ και ιβουάρ φούστα με σαλοπέτα που είχε συνδυάσει άψογα με αρχαιοελληνικού τύπου σανδάλια.

Για την ιστορία να πούμε ότι η παράσταση την οποία έχει παρακολουθήσει, αποτέλεσε το οπερατικό ντεμπούτο του σκηνοθέτη, χορογράφου και διευθυντή του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Κωνσταντίνου Ρήγου, ο οποίος στην πολυετή πορεία του, εκτός από τη χορογραφική του δραστηριότητα, έχει σκηνοθετήσει με μεγάλη επιτυχία από θεατρικές παραστάσεις μεγάλης κλίμακας έως μεγάλες παραγωγές μιούζικαλ και από την στιγμή που η Μαρέβα είναι λάτρης των δημιουργικών ανθρώπων, δεν θα μπορούσε να μην δώσει "το παρών" της.

Δείτε τις εικόνες:

Ο Γιώργος Κουμεντάκης με τη Μαρέβα Μητσοτάκη.

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: ΝDP

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση