ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η Βίκυ Καγιά ποζάρει με την μαμά της και οι δύο τους είναι wow!

Η απίστευτη ομοιότητα μεταξύ των δύο γυναικών και το νέο επαγγελματικό της βήμα

newsroom must

Μπορεί το GNTM 3 να αποτελεί πλέον παρελθόν, ωστόσο η Βίκυ Καγιά, όπως πάντα, αποτελεί Νο1 θέμα συζήτησης. Πρόσφατα, το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια με αφορμή το επόμενό της βήμα, πόζαρε μαζί με την μητέρα της και οι δύο τους έκλεψαν την παράσταση.

Αναλυτικότερα, η Βίκυ υπογράφει πλέον την δική της σειρά που θα έχει το όνομα Great και θέλοντας να ανακοινώσει το νέο της επαγγελματικό εγχείρημα φωτογραφήθηκε με την μητέρα της Αλεξάνδρα και για άλλη μια φορά, μάς έδειξε πως οι δύο τους μοιάζουν σαν μια σταγόνα νερό.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

Πέρα από την viral φωτογραφία με την μητέρα της, η παρουσιάστρια δημοσίευσε ακόμη δύο βίντεο σχετικά με το λανσάρισμα του brand της. "H Great ξεκίνησε από μια προσωπική μου ανάγκη και απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες! Χωρίς "πρέπει" και κανόνες, με γνώμονα την κανονικότητα και τη μοναδικότητα της καθεμίας. Διαθέσιμες από τις 20", έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στην λεζάντα της σχετικής ανάρτησής της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

Να θυμίσουμε πως στο παρελθόν η Βίκυ Καγιά αναφερόμενη στην μητέρα της είχε δηλώσει στο ελληνικό People: «Ηταν 17 ετών όταν με έφερε στον κόσμο, οπότε ουσιαστικά έχει μεγαλώσει μαζί μας. Με τον αδελφό μου είχαμε μια πολύ χαρούμενη παιδική ηλικία. Όταν ήμουν στην εφηβεία, χάλασαν τα πράγματα και διαταράχθηκε η ισορροπία, γιατί οι γονείς μου χώρισαν. Εκείνη την περίοδο ξεκινούσα να ασχολούμαι με το μόντελινγκ, οπότε συνέβησαν όλα την κατάλληλη στιγμή. Ήταν για μένα διέξοδος».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X