ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Η βασίλισσα Ελισάβετ ζητά απεγνωσμένα να δει τα εγγόνια της

Ο λόγος για τον μικρό Archie και την αδελφή του Lilibet - Diana.

newsroom must

Ο πρίγκιπας Harry μοιάζει να έχει κάνει «μεγάλη ζημιά» στις σχέσεις ανάμεσα στη δική του οικογένεια και τα μέλη της βασιλικής ‘εταιρίας΄ μετά και τις δηλώσεις του, εναντίων του πατέρα του αλλά και του καθεστώτος.

Μπορεί να έκανε μια προσπάθεια όταν παρευρέθηκε στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της μητέρας του την 1η Ιουλίου, μιλώντας με τον αδελφό του, αλλά δεν είχε μαζί του ούτε την σύζυγό του ούτε τα παιδιά του.

Έτσι, για να αποφύγει τις οποιεσδήποτε άλλες συγκρούσεις, νέα δημοσιεύματα θέλουν τον ίδιο να επιστρέφει στη Βρετανία, μαζί με ολόκληρη την οικογένειά του, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα την βασίλισσα Ελισάβετ. Με την ‘newmedia’, να αναφέρει ότι ο λόγος που η βασίλισσα ανυπομονεί να γυρίσει το ζευγάρι στη Βρετανία, να είναι το γεγονός ότι θέλει να δει τα δισέγγονά της, Archie και Lilibet.

Φυσικά, όπως συνηθίζεται, ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό εάν όντως τα μικρότερα μέλη της οικογένειας θα ακολουθήσουν τους γονείς τους στο ταξίδι, με κάποιους να επιμένουν ότι αν όντως τα καταφέρουν, ίσως λειτουργήσει ως βάλσαμο στις πληγές του Παλατιού.

Να σημειώσουμε ότι ο πρίγκιπας Harry είχε επισκεφθεί την γιαγιά του, κατά την παραμονή του στο Λονδίνο στις αρχές του μήνα, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι η ίδια μοιράστηκε μαζί του την επιθυμία της για να δει τόσο την Meghan όσο και τα παιδιά τους. Όμως δεν παρέλειψε να του τονίσει ότι οι δηλώσεις του κατά των μελών της βασιλικής οικογένειας ήταν ένα μεγάλο λάθος.

Με πηγή από τα ενδότερα του παλατιού να επισημαίνει ότι, «Δεν ήταν μόνο μια φιλική επίσκεψη, παρόλο που όλοι προσπαθούσαν να το περάσουν έτσι. Η Αυτού Μεγαλειότητα είπε στον Harry ότι αυτός και η Meghan ταπεινώνουν την οικογένεια», συνεχίζοντας έγινε αναφορά και στην επιστροφή τους με την πηγή να αποκαλύπτει, «Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που τόσο η Meghan όσο και ο Harry της έχουν μιλήσει αυτοπροσώπως και έχει κουραστεί από όλες τις εσφαλμένες επικοινωνίες».

Τέλος, γίνεται αναφορά και στην μικρή Lilibet – Diana, συγκεκριμένα, «Είναι πιο σημαντικό για εκείνη το γεγονός ότι θέλει να περάσει χρόνο με τον εγγονό της και να συναντήσει την εγγονή που θα πάρει το όνομά της. Η Βασίλισσα γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι στην ηλικία της, οι πιθανότητες να συνδεθεί με τα νεότερα μέλη της οικογένειας -ειδικά εκείνων που γεννιούνται στο εξωτερικό- είναι περιορισμένες».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση