ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η βασίλισσα Ελισάβετ προτείνει τον τερματισμό της διαμάχης

Εμμέσως πλην σαφώς, η βασίλισσα Ελισάβετ πήρε θέση για όσα διαδραματίζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, ζητώντας από τους πολιτικούς να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να βρουν κοινό έδαφος για το Brexit.

Πλησιάζοντας σιγά σιγά προς τις 29 Μαρτίου - ημερομηνία εξόδου της Βρετανία από την ΕΕ, η βασίλισσα ζήτησε από τους βουλευτές να ξεφύγουν από τα στεγανά και να επιλύσουν την κρίση.

Κατά τη διάρκεια της ετήσιας ομιλίας της στο Ινστιτούτο Γυναικών του Νόρφλοκ, η βρετανίδα μονάρχης δεν αναφέρθηκε στο Brexit αυτό καθ’ αυτό, τόνισε, όμως πως κάθε γενιά έρχεται αντιμέτωπη με νέες προκλήσεις.

«Καθώς αναζητούμε νέες απαντήσεις στη σύγχρονη εποχή, εγώ τουλάχιστον προτιμώ τις δοκιμασμένες συνταγές, όπως το να μιλάμε όμορφα ο ένας για τον άλλον και να σεβόμαστε τις διαφορετικές απόψεις. Να συνεργαζόμαστε για να βρίσκουμε ένα κοινό έδαφος και να μην χάνουμε ποτέ την ευρύτερη εικόνα", είπε η βασίλισσα.

Τα σχόλιά της ερμηνεύτηκαν ως ένα κωδικοποιημένο μήνυμα προς τους πολιτικούς της χώρας.

Ενδεικτικός αποτέλεσε ο τίτλος της εφημερίδας Times: «Σταματήστε τη διαμάχη για το Brexit, λέει η βασίλισσα στους αντιμαχόμενους πολιτικούς», ενώ το BBC ανέφερε ότι αναμφίβολα η βασίλισσα στέλνει ένα μήνυμα.

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι ως επικεφαλής του κράτους η βασίλισσα παραμένει δημοσίως ουδέτερη στην πολιτική και δεν ψηφίζει.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS