ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι έξαλλη με τους Sussex για την βάφτιση

Όσα αναφέρει νέα βασιλική πηγή.

newsroom must

Δεν έχουν σταματημό τα πυρά μεταξύ της βασίλισσας Ελισάβετ και των Sussex καθώς το ζήτημα με το που θα βαφτιστεί η μικρή Lili, με τα δημοσιεύματα να είναι τόσο διχασμένα όσο και οι ίδιοι.

Έτσι, όπως ισχυρίζεται ένας royal expert οι δύο σκοπεύουν να «κάνουν τα πράγματα με το δικό τους τρόπο», αν και πολύ θα ήθελαν να κάνουν τη βάφτιση στο Λονδίνο, η αποκοπή τους από τα royal καθήκοντα και την μετακόμιση στην Αμερική ωστόσο φαίνεται ότι δεν μπορούν να συντηρήσουν μια τέτοια ιδέα.

Οι δύο, που βρίσκονται συνέχεια με τον μικρό Archie και την Lilibet στο σπίτι τους στην Santa Barbara, ήθελαν για αρκετό καιρό να μεταβούν στο Λονδίνο και να βαφτίσουν την μικρή στο Windsor, μπροστά στη βασίλισσα, όμως κάτι τέτοιο, σύμφωνα με τον Richard Fitzwilliam (“Express”) δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@crown_of_britain)

Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά, «Το ζευγάρι θα κάνει τα πράγματα με τον δικό του τρόπο” όσον αφορά τη βάφτιση της Lilibet Diana. Φαίνεται βέβαιο ότι η βάπτισή της θα γίνει στην πατρίδα της Meghan σε άκρως ιδιωτική τελετή».

Με άλλες πηγές να αναφέρουν ότι τις τελευταίες εβδομάδες οι σχεδιασμοί ήταν για να γίνει η βάφτιση στην Αγγλία, καθώς «Ο Harry είπε σε πολλούς ανθρώπους ότι θέλουν να βαφτίσουν τη Lily στο Windsor, όπως και ο αδερφός της. Είναι στην ευχάριστη θέση να περιμένουν μέχρι να το επιτρέψουν οι συνθήκες», όμως, η Angela Levin, βασιλική βιογράφος, τονίζει πως «ο πρίγκιπας Harry έφερε τη βασίλισσα σε “δύσκολη θέση” περιμένοντάς την να παρευρεθεί στη βάπτιση της κόρης του. Και τώρα, παίρνει πίσω την πρότασή του, κάνοντας την γιαγιά του έξαλλη».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS