ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η βασίλισσα Ελισάβετ βάζει τελικά στη λίστα διαδοχής τη Lilibet-Diana

Η αλλαγή στη βασιλική ιστοσελίδα.

newsroom must

Ακριβώς 7 εβδομάδες μετά τη γέννηση της, η μικρή Lilibet – Diana, παρά την καθυστέρηση καταφέρνει να μπει στη λίστα διαδοχής για το βασιλικό θρόνο της Βρετανίας.

Η κόρη του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, μετά και το σούσουρο που προκλήθηκε καθώς φαινόταν ότι το παλάτι αγνοούσε την ύπαρξή της, μπήκε τελικά στην επίσημη λίστα, με την ‘Royal.Uk’ να ανανεώνεται στις αρχές της εβδομάδας και την Lili να βρίσκεται στην 8η θέση.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kate + Meghan (@hrhkateandmeghan)

Φυσικά, το όνομά της βρίσκεται πίσω από το μεγάλο της αδελφό Archie (7) και τον πατέρα της Harry(6). Με τα πρόσωπα που λείπουν να είναι οι σύζυγοι των μελών της οικογένειας, που δεν κληρονόμησαν τίτλους αλλά παντρεύτηκαν πρίγκιπες, όπως η Kate Middleton, η Meghan Markle αλλά και η Sarah Ferguson.

Να τονίσουμε ότι οι κανονισμοί για τη σειρά διαδοχής είχαν καθιερωθεί από το 17ο αιώνα, όταν βασίλευε ο William ο τρίτος, ενώ ανανεώθηκαν το 2013, με σκοπό να δοθεί ένα τέλος στην ανδρική πρωτοτόκια, που μέχρι τότε έδινε προτεραιότητα στα αγόρια πρίγκιπες σε σχέση με τις πριγκίπισσες στη σειρά διαδοχής.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση