ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η αστυνομία βρήκε τον οδηγό που ακολουθούσε τον Mad Clip

Όσα κατέθεσε στην αστυνομία

Tη ζωή του έχασε τα ξημερώματα της Πέμπτης 02.09, ο Mad Clip.

Ο 34χρονος trapper σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην παραλιακή, περίπου στις 2:30 το βράδυ την στιγμή που γυρνούσε από έναν γάμο.

Πριν από σε λίγο στην εκπομπή Live News προβλήθηκε μια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής σχετικά με το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Mad Clip, καθώς να αυτοκίνητο φαίνεται πως είχε εμπλοκή στην υπόθεση. Ο λόγος για ένα λευκό Audi R8 το οποίο έχει κίτρινες πινακίδες και είναι δεξιοτίμονο.

Το Porsche του Mad Clip και το Audi βρισκόταν μαζί στο φανάρι και από τα βίντεο που έχει στη διάθεσή τους η τροχαία, με το που ανάβει πράσινο, τα δύο αυτοκίνητα αναπτύσσουν πολύ μεγάλη ταχύτητα. Όταν ο Mad Clip χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του ο δοηγός του Audi στρίβει δεξιά μέσα σε ένα στενό.

Από την ανάλυση που έχει γίνει φαίνεται πως δεν υπήρξε ωστόσο κάποια επαφή μεταξύ των δύο αυτοκινήτων.

Στην αστυνομία αυτοβούλως εμφανίστηκε και κατέθεσε ο οδηγός του Audi R8, τον οποίο οι αρχές αναζητούσαν μετά το τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Mad Clip.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο οδηγός του Audi εμφανίστηκε και κατέθεσε ότι ήταν μέσα στο αυτοκίνητο με την σύντροφό του και γυρνούσαν από νυκτερινή διασκέδαση. Όσα είπε στις αρχές συμπίπτουν με τα στοιχεία που είχαν ήδη οι αστυνομικοί στη διάθεσή τους

Σε βίντεο που ανέβηκε στα social media λίγα δευτερόλεπτα πριν το δυστύχημα, καταγράφονται οι κινήσεις δύο αυτοκινήτων που εκκινούν από φανάρι, στα δεξιά διακρίνεται ένα Audi R8 με κίτρινες πινακίδες και στα αριστερά, μία μαύρη Porsche 911, την οποία οδηγούσε ο Mad Clip.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X