ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η απόλυτη ανατροπή στο GNTM: Τι συνέβη με την αποχώρηση;

Οk, το είδαμε και αυτό

newsroom must

Το επεισόδιο της Τρίτης 24 Νοεμβρίου ήταν γεμάτο εκπλήξεις... και ανατροπές! Λίγο μετά την έντονη ενόχληση που είχε ο coach Γιώργος Καραβάς με τους διαγωνιζόμενους και την οποία εξέφρασε και το μάθημα που πήραν τα παιδιά από τους κριτές, τους είδαμε να αναγκάζονται να αποφασίζουν μόνοι τους για το ποια φωτογραφία θα φτάσει στο πλατό. Και ενώ αυτό στην αρχή ίσως να μην ενόχλησε έντονα, όταν οι διαγωνιζόμενοι είδαν την απογοήτευση της κριτικής επιτροπής δεν έμειναν αδιάφοροι.

«Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω. Σας το λέω σαν ότι ιδιότητα έχω σε αυτή τη ζωή. Σήμερα έχω πάθει μεγάλο πρόβλημα!» είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.

Με την σειρά του ο Δημήτρης Σκουλός εξήγησε πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος των κριτών και ότι οι φωτογραφίες που επιλέγουν είναι για το καλό τους.

Η Ζενεβιέβ φανερά ενοχλημένη πρόσθεσε: «Εγώ θέλω να μας εμπιστεύεστε λιγάκι παραπάνω, γιατί δεν είμαστε εδώ για να σας εκθέσουμε. Είμαστε εδώ για να σας εκθειάσουμε! Εγώ θέλω να βλέπω τα πιο όμορφα παιδιά μπροστά μου, πιο όμορφα εκεί στο μόνιτορ!»

Έπειτα,  όταν τα παιδιά έφυγαν για λίγο από το πλατό για να αποφασίσουν οι κριτές ποιος θα αποχώρησει, ο Γιώργος Καράβας θέλησε να κάνει τη δική του παρέμβαση. Ζήτησε από τους κριτές να μην αποχωρήσει κανένας εξαιτίας των όσων έγιναν... και οι κριτές συμφώνησαν μαζί του με αποτέλεσμα να μην υπάρξει καμία αποχώρηση! Ω, ναι. Το είδαμε και αυτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση