ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η απίστευτη ιστορία διδύμων που γεννήθηκαν από παρένθετη μητέρα στην Ουκρανία

Αγωνιούν οι γονείς για το πώς θα καταφέρουν να τα πάρουν κοντά τους πίσω στην Αμερική

Ζωή Τουτουντζίδου

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε η είδηση ζευγαριού όπου έγιναν γονείς μέσω παρένθετης μητέρας στην Ουκρανία. Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε ο πατέρας των παιδιών, Αλεξάντερ Σπέκτορ, στο CNN, τα δίδυμα γεννήθηκαν λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Βλαντιμίρ Πούτιν ότι θα εισβάλει με στρατεύματα στην Ουκρανία.

Αναφέροντας πώς γεννήθηκαν πρόωρα στις 32 εβδομάδες σε νοσοκομείο του Κιέβου, δηλώνοντας μάλιστα την ανησυχία του, τόσο για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα, όσο και αν θα καταφέρουν σύντομα να κρατήσουν τα παιδιά τους στα χέρια τους.

Λέγοντας μεταξύ άλλων « «Κάθε μέρα αντιμετωπίζουμε κατά τα φαινόμενα αδύνατες υποχρεώσεις και κάθε μέρα φέρνει μία νέα υποχρέωση. Χθες έπρεπε να τα μεταφέρουμε από το ένα νοσοκομείο στο άλλο, σήμερα πρέπει να τους παραδώσουμε προμήθειες».

Αποκαλύπτοντας μάλιστα πώς η παρένθετη μητέρα βρίσκεται κοντά στα παιδιά και είναι σε διαρκεί επικοινωνία μαζί τους «Είναι εκεί με τα παιδιά και είναι απίστευτη. Είναι επίσης και ο 6χρονος γιος της Νικήτα, που περιμένει την μητέρα του στο σπίτι. Και οι δύο είναι μέρος της οικογένειάς μας τώρα. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία μαζί της. Πηγαίνει στο φαρμακείο για να αγοράσει τις απαραίτητες προμήθειες και μας στέλνει φωτογραφίες και βίντεο. Φαίνεται να είναι καλά στην υγεία και το πνεύμα της»

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X