ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η απίστευτη απάντηση της Ζενεβιέβ σε όσους της ζητάνε να βγάλουν selfie

Δέσποινα Άσπρου

Μπορεί πριν το GNTM να μην γνωρίζαμε και πολύ την Ζενεβιέβ Μαζαρί, ωστόσο μετά από την εμφάνισή της στο εν λόγω show, η ατζέντης μοντέλων κατάφερε να στρέψει όλα τα βλέμματα προς το πρόσωπό της.

Η ίδια έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό InStyle και μίλησε για τη μεγάλη δημοσιότητα που πήρε από το GNTM, ενώ παράλληλα αποκάλυψε την απίστευτη αντίδρασή της όταν στο δρόμο ο κόσμος της ζητά να βγάλουν selfie.

«Ότι έγινα viral μέσα από memes δεν ήταν κάτι προμελετημένο. Δεν την επιδίωξα ποτέ αυτή τη δημοσιότητα. Όταν ξεκινήσαμε τα επεισόδια, έπαθα σοκ με τη διάσταση που πήρε στα social media. Δεν είναι ότι κάνω κάποια διαφορετική δουλειά από αυτήν που έκανα ούτε άλλαξα χαρακτήρα, απλώς ο κόσμος τώρα έμαθε ποια είμαι. Και με τους φοιτητές μου την ίδια συμπεριφορά έχω. Ακόμη δουλεύω στο κέντρο, πηγαίνω στη δουλειά με το μετρό επειδή δεν μου αρέσει να οδηγώ και έχω μπει στη διαδικασία να το διαχειριστώ. Μου μιλάνε πλέον στο δρόμο και ο κόσμος είναι πολύ ευγενικός. Οι μικρότερες ηλικίες μπαίνουν περισσότερο στη διαδικασία να μου μιλήσουν και να ζητήσουν να βγάλουμε μια selfie. Και τους ρωτάω “Είστε σίγουροι ότι θέλετε να βγάλετε με μένα;”», δήλωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X