ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

Η απάντηση του Μπουρδούμη στον Λιβαθηνό για τα θύματα

Διαβάζοντας τις δηλώσεις του σκηνοθέτη Στάθη Λιβαθινού στην Καθημερινή, ο ηθοποιός και σύζυγος της Λένας Δροσάκη, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, αποφάσισε να τοποθετηθεί.

Αναφερόμενος στην δήλωση του Λιβαθηνού στην συνέντευξή του πως είναι βαθιά πικραμένος και απογοητευμένος, γιατί πιστεύει ότι το μεγάλο θύμα θα είναι το ίδιο το θέατρο, ο Μπουρδούμης μέσα από ένα του post σχολίασε: "Θύματα είναι μόνο οι άντρες και οι γυναίκες που έχουν υποστεί βία! Το θέατρο δεν θα πάθει τίποτα και θα συνεχίσει να επιβιώνει κι όταν εμείς γίνουμε σκόνη κ. Λιβαθινέ! Και όχι η βία δεν είναι παντού, είναι στο χέρι μας να μην είναι πουθενά.

Όχι κ. Λιβαθινέ το ΕΘΝΙΚΟ ωφείλει να βροντοφωνάζει και να προστατεύει τους νέους ειδικά ηθοποιούς! Η αλήθεια και η τόλμη δεν είναι κυνισμός! Κανείς δε θα κάτσει φρόνιμα πια κι αν κάποιος δεν το αντέχει, ας κάτσει αυτός φρόνιμα".

Να σημειώσουμε πως ο Στάθης Λιβαθινός είχε σχολιάσει: "Το θέατρο δεν είναι μια δουλειά, είναι μια αποστολή και δεν θα ήθελα να τραυματιστεί σε μια τόσο σημαντική στιγμή. Αυτά τα θέματα θέλουν προσοχή. Πάντα ελλοχεύει η κοινωνική υποκρισία. Λυπάμαι για τους ανθρώπους που υπέφεραν και υποφέρουν. Δυστυχώς η βία υπάρχει παντού. Σκέφτομαι τους νέους ηθοποιούς αλλά και την υπόληψη των παλαιότερων και ελπίζω να μην επικρατήσει ο κυνισμός, γιατί οδηγεί στην καταστροφή. Το Εθνικό Θέατρο πρέπει, χαμηλόφωνα καμιά φορά, να κρατάει τη θέση του και τη στάση του στις καρδιές των ανθρώπων".

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση