ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η απάντηση της Ηλιάνας Αραβή στην απολογία του Παύλου Χαϊκάλη

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή

Μετά τον σάλο που προκάλεσε η αποκάλυψη της Κύπριας ηθοποιού Ηλιάνας Αραβή για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από τον Παύλο Χαϊκάλη, ο ίδιος βγήκε στην εκπομπή ''Έλα Χαμογέλα'' της Σίσσυς Χρηστίδου για να επιβεβαιώσει ήταν όντως ο θύτης (η αρχική καταγγελία δεν αποκάλυπτε όνομα). 

Κατά την εμφάνισή του στην εκπομπή, ο ηθοποϊός απολογήθηκε στην Ηλιάνα Αραβή και μίλησε για το τι, κατά τα λεγόμενα του, είχε συμβεί τότε. Μέσω της Φαίης Σκορδά και της εκπομπής ''Το Πρωινό'' ήρθε η απάντηση της Κύπριας ηθοποιού. 

''Aυτό που μου είπε και μπορώ να μεταφέρω είναι ότι δεν θέλει να προσθέσει κάτι άλλο. Ότι έχει γίνει καταγγελία στο ΣΕΗ και παρότι άκουσε αυτά που είπε ο κύριος Χαϊκάλης συνεχίζει σε αυτή την απόφασή της. Δεν αλλάζει κάτι παρότι άκουσε όλα αυτά είπε: 'Εγώ συνεχίζω κανονικά την καταγγελία μου στο ΣΕΗ', Τη ρώτησα τι έχει να πει για τη συγγνώμη γιατί ακούστηκε μια συγγνώμη. Ο καθένας έχει τη γνώμη του αλλά τώρα μιλάμε για συγκεκριμένα περιστατικά οπότε εγώ θα μεταφέρω μόνο αυτά που μου είπε. 'Δεν θέλω να σχολιάσω τη συγγνώμη. Να δούμε τι θα γίνει σε λίγες μέρες και αν υπάρχουν κι άλλα κορίτσια που θα κάνουν καταγγελία στο ΣΕΗ αν υπάρξουν για τον συγκεκριμένο άνθρωπο'''

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X