ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η απάντηση της Ειρήνης Καζαριάν μετά την έντονη κριτική που δέχθηκε

Έντονη κριτική από τα τηλεοπτικά πρόσωπα και όχι μόνο δέχθηκε η Ειρήνη Καζαριάν, μετά τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με την παράσταση ''Κούκλες'' στην οποία θα πρωταγωνιστήσει τον φετινό χειμώνα.

Η περσινή νικήτρια του Greece's Next Top Model φάνηκε αμήχανη κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της στους δημοσιογράφους ενώ πιάστηκε αδιάβαστη σχετικά με τον ρόλο που θα υποδυθεί. 

Ανάμεσα στα πρόσωπα που σχολίασαν την απόφασή της να συμμετέχει σε ένα τόσο δύσκολο θεατρικό έργο όπως αυτό του Ίψεν, ήταν και ο Γιάννης Μπέζος, που όπως ανέφερε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Το δικαίωμα να εκτεθούν το έχουν όλοι. Την ικανότητα, όμως, την έχουν ελάχιστοι. Θα φανεί από τον χρόνο και από τους θεατές. Είναι βαριά πράγματα αυτά και δύσκολα, τα έργα του Ίψεν. Θα κριθεί από το αποτέλεσμα. Εγώ δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται. Το ότι το θέατρο έχει πολύ μεγάλες απαιτήσεις, είναι δεδομένο. Είναι θέμα ικανότητας, δεν είναι αν έχω το δικαίωμα να εμφανιστώ. Φυσικά όλοι έχουν το δικαίωμα να εμφανιστούν». Ο κορυφαίος ηθοποιός σχολίασε μάλιστα και την δήλωση της Ειρήνης Καζαριάν που είπε πως δεν χρειάζεται να είναι κανείς ηθοποιός για να υποδυθεί ένα ρόλο.

Αναφερόμενος στο αν είναι προυπόθεση να έχει κανείς σπουδές για να παίξει στο θέατρο, ο Γιάννης Μπέζος σχολιασε: «Δεν υπάρχει περίπτωση. Σπουδών με την έννοια την κανονική όμως, όχι με την έννοια των ψευτοσπουδών. Εσωτερικού αγώνα. Είναι λίγο πιο σύνθετο πράγμα αυτό. Δεν είναι μόνο ότι πάω σε μία σχολή 3 χρόνια, λείπω τις μισές μέρες, πληρώνω και παίρνω ένα χαρτί».

Μετά από τα σχόλια που ακούστηκαν στις εκπομπές και την έντονη κριτική που δέχθηκε, η Ειρήνη Καζαριάν απάντησε μέσω Instagram χρησιμοποιώντας ένα απόφθεγμα του του Anthony Hopkins.

«Η φιλοσοφία μου είναι: Δεν είναι δουλειά μου να με νοιάζει τι λέει και τι σκέφτεται ο κόσμος για μένα. Είμαι ό,τι είμαι και κάνω ό,τι κάνω. Δεν περιμένω τίποτα και δέχομαι τα πάντα».

Μένει να περιμένουμε να δούμε πώς θα σχολιαστεί η Καζαριάν μετά την πρεμιέρα της παράστασης και αν όντως μπορεί να ανταποκριθεί σε ένα τέτοιο ρόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το περιστατικό με την Καζαριάν απέδειξε την ''κατάντια της κοινωνίας'' μας;

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X