ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Η απάντηση της βασίλισσας Ελισάβετ στη συνέντευξη Harry-Meghan

Το τελευταίο διήμερο στο Παλάτι γίνονταν «συσκέψεις κρίσης».

newsroom must

Δήλωση εκ μέρους της βασίλισσας Ελισάβετ εξέδωσε το Παλάτι του Buckingham «απαντώντας» στις κατηγορίες περί ρατσισμού και αδιαφορίας που αναφέρθηκαν στη συνέντευξή τους με την Oprah Winfrey ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex.

Σε "κρίσεις" που αφορούν τη βασιλική οικογένεια, το παλάτι συνήθως κρατά μία πιο ισορροπημένη στάση όπως και φάνηκε από την σχετική ανακοίνωση του, λέγοντας πως αν και κάποιες αναμνήσεις διαφέρουν, «ολόκληρη η οικογένεια είναι λυπημένη για τις δυσκολίες που βίωσε το ζευγάρι αυτά τα χρόνια».

«Ολόκληρη η οικογένεια είναι λυπημένη που μαθαίνει την πλήρη έκταση του πόσο δύσκολα ήταν τα τελευταία χρόνια για τον Harry και τη Meghan. Τα ζητήματα που τέθηκαν, ιδίως αυτά περί φυλής, είναι ανησυχητικά. Αν και κάποιες αναμνήσεις ίσως διαφέρουν, λαμβάνονται πόλη σοβαρά υπόψη και θα αντιμετωπιστούν από την οικογένεια ιδιωτικά. Ο Harry, η Meghan και ο Archie θα είναι πάντα πολυαγαπημένα μέλη της οικογένειας», αναφέρει η ανακοίνωση.

Oι Βασιλικοί σχολιαστές θεωρούν ότι με τη δήλωση αυτή το Παλάτι προσπαθεί να βάλει ένα τέλος στη δημόσια αντιπαράθεση με τους Sussex, χωρίς να αποδέχεται αλλά και χωρίς να απορρίπτει τις κατηγορίες.

Το τελευταίο διήμερο στο Παλάτι γίνονταν «συσκέψεις κρίσης» ώστε να προκύψει μια κοινή απάντηση από τη βασίλισσα, τον Πρίγκιπα της Ουαλίας Κάρολο και τον Δούκα του Cambridge, William.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση