ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Άντρεα Κυριάκου, παραδέχθηκε αυτό που όλες οι γυναίκες φοβούνται να πουν

Έχοντας χρόνια πορείας στον χώρο της μόδας, η Άντρεα Κυριάκου θεωρείται μια από τις αγαπημένες influencers του νησιού. Παρόλο που ο ρόλος της ως μαμά είναι πλέον η προτεραιότητά της, το όμορφο μοντέλο δεν παύει να ασχολείται με την μόδα που τόσο αγαπά. 

Το βράδυ της Τετάρτης, η Άντρεα ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις της και έκανε ένα Q&A στο Instagram, απαντώντας στις ερωτήσεις των followers της. 

Μάλιστα η ίδια δεν δίστασε να απαντήσει σε ερωτήσεις για το σώμα της, θίγοντας το ζήτημα του body shaming, αλλά και λέγοντας πως έχει κυτταρίτιδα και ραγάδες. Τα σχόλια που δέχθηκε από τους followers της ήταν ιδιαίτερα υποστηρικτικά, και παρόλο που η φωτογραφία που ανέβασε δείχνει ελάχιστα εώς καθόλου τις ατέλειές της, οφείλουμε να της αναγνωρίσουμε το γεγονός πως απενεχοποιεί αυτά που οι περισσότερες γυναίκες φοβούνται να εκφράσουν. Με αυτό τον τρόπο η Άντρεα υποστηρίζει πως πρέπει να αγαπάμε το σώμα μας γι'αυτό που είναι και να φροντίζουμε όχι μόνο για την εμφάνιση αλλά και για την υγεία μας, και δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: H Άντρεα Κυριάκου φόρεσε ένα κομμάτι που θα λατρέψεις

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS