ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η αντίδραση του Snik για την μεταμφίεση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Πως αντέδρασε ο γνωστός ράπερ όταν είδε τη σύντροφο του

Στην κάμερα του "Πρωινού" μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και μεταξύ άλλων ανέφερε και την αντίδραση του Snik, σχετικά με την μεταμφίεση της την ημέρα της Τσικνοπέμπτης.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό ότι η παρουσιάστρια δανείστηκε τα ρούχα του συντρόφου της και ντύθηκε Snik στη θέση του Snik. Συγκεκριμένα, επέλεξε το οutfit του ράπερ από την εμφάνιση του στο τραγούδι "Seniorita" με την Tamta, ένα κομμάτι που ήταν πρώτο στα charts για έξι μήνες.

«Ο Δημήτρης άργησε πάρα πολύ να το καταλάβει, δεν είχε ασχοληθεί με το κινητό του. Δεν είχε καμία σχέση με την τηλεόραση για πολλές ώρες μέχρι που πήγα σπίτι και με είδε να τα βάζω στα άπλυτα. Το είχα ρωτήσει αν μπορούσα να τα δανειστώ και είπε ναι. Του άρεσε, γέλασε, είναι κουλ με αυτά», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Για το αν πάει ως καλεσμένος ο σύντροφος της πρόσθεσε: «Κανείς δεν ξέρει αν θα τον δούμε στην εκπομπή ούτε εγώ ούτε ο Δημήτρης. Πολλές φορές με βλέπει, δεν κάνει παρατηρήσεις και δεν ανακατεύεται σε αυτά. Τουλάχιστον μαζί μου -σε αντίθεση με ό,τι βλέπετε στα τραγούδια του- είναι ένας γλυκός, ήσυχος άνθρωπος και ένας φυσιολογικός σύντροφος.»

Τέλος, σχετικά με το συμβόλαιο της για τη νέα χρονιά είπε ότι παραμένει στον Alpha και πως δε γνωρίζει ακόμη τίποτα σχετικά με την επόμενη σεζόν.

Aς θυμηθούμε στο σημείο αυτό την εμφάνιση της παρουσιάστριας με τα ρούχα του Snik:

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou)

 

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από τη συνέντευξη:

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση