ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η Άννα Χατζηγρηγορίου στο must Απριλίου

Όσα μπορείς να δεις και να κάνεις όσες μέρες είμαστε σπίτι, στο must Απριλίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 5 Απριλίου με την Καθημερινή

Η Άννα Χατζηγρηγορίου έβαλε στοίχημα με τον εαυτό της και το πέτυχε. Άρχισε από το μηδέν, θέλοντας να γράψει τη δική της ιστορία στον χώρο της μόδας. Πατάει γερά, στηρίζεται στον εαυτό της και με θετική σκέψη και ενέργεια προσπερνάει όλα τα εμπόδια και αυτό μας συμβουλεύει να κάνουμε για τις δύσκολες ώρες που περνάμε.

+

Με κορωνοϊό μόνη και απομονωμένη στο Λονδίνο
Η Ε., φοιτήτρια νομικής, μας εξιστορεί τη δική της προσωπική ιστορία από το Λονδίνο, αφού βρέθηκε με επιβεβαιωμένο κρούσμα και βγήκε θετική στον κορωνοϊό. Μακριά από όλους και από όλα, στην απομόνωση, μας μιλά για τα συμπτώματα, τον πανικό αλλά και τα αποτελέσματα που θα φέρει αυτή η πανδημία.

Be healthy, be positive
Πάντοτε ενημερωμένη για τις πιο σημαντικές διατροφικές τάσεις, με έξυπνες και πρακτικές λύσεις και μια δόση ανατροπής στη φιλοσοφία ζωής της, η Αθηνά Λοϊζίδου, η πιο δημοφιλής μαγείρισσα της Κύπρου μοιράζεται μαζί μας μικρές καθημερινές συμβουλές περιποίησης και μας χαρίζει τη δική της προσέγγιση στην υγιεινή διατροφή. 

Living and Loving
Ένα σπίτι γεμάτο φως, με διάχυτο στυλ και γούστο, διαμορφωμένο για να καλύπτει τις ανάγκες μιας οικογένειας. Η Κική Ομήρου μάς ξεναγεί στον χώρο της στη Λευκωσία, αποδεικνύοντας πως η μόδα μπορεί να συναντήσει τη διακόσμηση εσωτερικού χώρου και να δέσει άψογα, όταν υπάρχει στυλ. 

Stay home, watch TV
Αν αυτός ο μήνας σε βρίσκει στο σπίτι ή αν αυξήθηκε ο ελεύθερός σου χρόνος, βρήκαμε 6 σειρές με μεγάλη διάρκεια και ακόμα πιο μεγάλο ενδιαφέρον, για να γεμίσεις τις ώρες σου με τον καλύτερο τρόπο.

Αλλάζοντας τον γαστρονομικό χάρτη
Είναι ωραίο να συναντάς ανθρώπους που αγαπούν αυτό που κάνουν, πάντα με σεβασμό ο ένας προς τον άλλον. Αυτή την αίσθηση εισέπραξα από τους Θωμά Μπέκα και Βαρνάβα Ηλία, αλλά και όλη την ομάδα πίσω από το εστιατόριο «Μπέμπα». 

LVMH: Πώς μετέτρεψε την παραγωγή αρωμάτων σε παραγωγή αντισηπτικών
Εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, η γραμμή παραγωγής των εργοστασίων της LVMH αλλάζει ριζικά και από αρώματα και καλλυντικά, παράγει πλέον αντισηπτικά τζελ. 

+

On Top
Ανακαλύπτουμε τους θησαυρούς και την πολυτελή διάθεση της AMICCI boutique.

Hot Picks
Για updated ανοιξιάτικες εμφανίσεις, επενδύστε σε πουά μοτίβα, πλεκτά φορέματα, πράσινο χρώμα και τσιμπιδάκια στα μαλλιά. Τολμήστε να ξεχωρίσετε με τις πιο hot τάσεις της σεζόν.

E-Sustainable Shopping
Ψάξαμε και βρήκαμε τα e-stores που πρέπει να γνωρίζετε για ένα πιο sustainable και fashionable lifestyle. Τα ονόματα που καινοτομούν στον χώρο της μόδας είναι εκατοντάδες, και καλό θα ήταν και εμείς με τη σειρά μας να εντάξουμε αυτού του είδους τα αγαθά στη ζωή μας με στόχο την ελάχιστη επίπτωση στον πλανήτη μας.

The art of innocence
Παίζουμε με τα σχήματα και τις υφές, φορώντας τα αγαπημένα key-pieces της σεζόν.

Hold on tight
Μικρές, απίστευτα στυλάτες, ιδανικές τσάντες για κάθε στιγμή της ημέρας και δεν θα μπορέσετε να τις αποχωριστείτε!  

+

9 τρόποι ενίσχυσης του ανοσοποιητικού σας
Η σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού είναι πολύ σημαντική για την αποτροπή εμφάνισης επικίνδυνων νοσημάτων -ανάμεσά τους και ο κορωνοϊός- αλλά και τη μακροζωία. Μάθετε αποτελεσματικούς τρόπους για το πώς να το ενισχύσετε.

Quarantine fitness
Η άσκηση είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να διαχειριστούμε τα αρνητικά συναισθήματα που εξαπλώνονται μαζί με την πανδημία του κορωνοϊού. Σας προτείνουμε 8 ασκήσεις γυμναστικής στο σπίτι για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε τη σιλουέτα μας αφού έχουμε αρκετό χρόνο να τη «δουλέψουμε».

Glow girl
Οι οροί προσώπου είναι must have προϊόν στο νεσεσέρ καθώς είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να εμπλουτίσετε με υγρασία το δέρμα και να κερδίσετε τον χρόνο. Εσείς ποιον ορό θα προσθέσετε στη ρουτίνα σας;

+

Όσα μπορείς να δεις και να κάνεις όσες μέρες είμαστε σπίτι, στο must Απριλίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 5 Απριλίου με την Καθημερινή. 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X