ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Anna Sorokin αποκτάει το δικό της celebrity status

Τι κι αν εξαπάτησε την Νεοϋορκέζικη ελίτ, η Ρωσίδα απατεώνας είναι η επιτομή του βρίσκω ευκαιρίες μέσα στις δυσκολίες.

Γιώργος Γκαρακλίδης

H Ρωσίδα Anna Sorokin έχει καθηλώσει το κοινό με την πετυχημένη της προσπάθεια να ξεγελάσει την ελίτ της Νέας Υόρκης κάνοντάς την να πιστεύει πως η ίδια πρόκειται για μία ζάμπλουτη κληρονόμο. 

Η καλοστημένη φάρσα της αποτέλεσε έμπνευση για τηλεοπτικούς παραγωγούς στο να ετοιμάσουν μια ταινία γραμμένη και γυρισμένη πάνω της μέσα από την πλατφόρμα του Netflix και τον τίτλο «»Inventing Anna. 

Ο κόσμος πάντως δεν φαίνεται να την κρίνει άσχημα, μάλλον το αντίθετο αφού υπήρξε κίνημα «Free Anna Delvey» το οποίο είναι  και το πραγματικό της όνομα και βέβαια υπήρξαν κι αυτοί που εμπνεύστηκαν από την περιπέτεια της Ρωσίας - πλέον - celebrity. 

Προσωπικότητες της τέχνης και απλός κόσμος πιστεύουν πως η Anna Delvey έχει μέλλον στο καλλιτεχνικό στερέωμα και πως δεν χρειάζεται πια να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν. 

Βέβαια η επίδοξη celebrity βρίσκεται υπό κράτηση κάτι που δεν ευνοεί το να μπορέσει να εξελίξει την πολλά υποσχόμενη καριέρα της που βρίσκεται στα σκαριά μετά από τα υπέρογκα ποσά που απέσπασε από προσωπικότητες της Νέας Υόρκης όσο διήρκησε η φαρσοκωμωδία της.  Εξέτισε 4 χρόνια μέχρι στιγμής ενώ την έχουν καταδικάσει σε 12 χρόνια φυλάκισης. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Anna Delvey (@theannadelvey)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS