ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η ανάρτηση της Έμιλυς Γιολίτη για την 25η Μαρτίου

Η Έμιλυ Γιολίτη με αφορμή την εθνική επέτειο, έκανε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

newsroom must

Κορυφώθηκαν σήμερα οι εορτασμοί  στην Πάφο για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 με την επίσημη  Δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου, χοροστατούντος του Πανιεροτάτου Μητροπολίτη Πάφου Γεωργίου, συμπαραστατούμενου από τον Ιερό Κλήρο της πόλης . Τον πανηγυρικό εκφώνησε ο  Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος και την Κυβέρνηση εκπροσώπησε  η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Έμιλυ Γιολίτη.  

Σε δηλώσεις της η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Έμιλυ Γιολίτη ευχήθηκε Χρόνια Πολλά στους απανταχού Έλληνες, σημειώνοντας, πως και αν είμαστε ολίγοι στο πλήθος του Μπραΐμη παρηγοριόμαστε με ένα τρόπο, ότι η τύχη, μας έχει τους Έλληνες πάντοτε να είμαστε λίγοι. Ότι, συνέχισε, «αρχή και τέλος από παλαιόθεν έως τώρα, πολεμάνε με μας τα θεριά και δεν μπορούν να μας νικήσουν». Tρώνε από εμάς και μένει η μαγιά, κατέληξε, ευχόμενη Χρόνια Πολλά σε όλους τους Έλληνες σε όλη την Κύπρο.  

Η Έμιλυ Γιολίτη με αφορμή την εθνική επέτειο, έκανε και ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με φωτογραφίες από τη σημερινή της επίσκεψη στην Πάφο, τις οποίες συνόδευσε με τη λεζάντα: Κι αν είμαστε ολίγοι εις το πλήθος του Μπραΐμη, παρηγοριόμαστε μ' ένα τρόπον, ότι η τύχη μας έχει τους Έλληνες πάντοτε ολίγους. Ότι αρχή και τέλος, παλαιόθεν και ως τώρα, όλα τα θεριά πολεμούν να μας φάνε και δεν μπορούνε. Τρώνε από μας και μένει και μαγιά / Χρόνια πολλά στους απανταχού Έλληνες.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emily Yiolitis (@emilyyiolitis)


Στο μεταξύ απόψε και αύριο 26 Μαρτίου, ο Δήμος Πάφου, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, θα φωταγωγήσει με την Ελληνική Σημαία και μορφές ηρώων του μεγάλου αγώνα της Παλιγγενεσίας το Δημοτικό Μέγαρο της πόλης και την πρόσοψη του ανακαινισμένου κτιρίου επί της κεντρικής πλατείας Κέννεντυ από τις  6.00 το απόγευμα μέχρι τις 11.00 το βράδυ.
 
Η πρωτοβουλία αυτή του Δήμου Πάφου αποτελεί ελάχιστο φόρο τιμής της πόλης και των κατοίκων της προς όσους αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για την απελευθέρωση της Ελλάδος από τον τουρκικό ζυγό και τη δημιουργία του πρώτου ανεξάρτητου Ελληνικού Κράτους.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X