ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: polka dot φόρεμα, sneakers και layered κολιέ
 

Η ανακοίνωση του σχολείου του δολοφονημένου καθηγητή

Θρήνος στο σχολείο όπου εργαζόταν ο καθηγητής για την δολοφονία του ζεύγους. Σε ανακοίνωση της η Διεύθυνση, οι καθηγητές και οι μαθητές του σχολείο εκφράζουν την θλίψη τους για την τραγωδία.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Η κοινότητα του σχολείου είναι λυπημένη και σοκαρισμένη από τα τραγικά νέα του πρωινού, σχετικά με τον θάνατο του αγαπημένου μας συναδέλφου και της συζύγου του (η ανακοίνωση αναφέρει τα ονόματα, τα οποία η «Κ» δεν έχει δημοσιεύσει ακολουθώντας την επίσημη γραμμή της Αστυνομίας)

Η διοίκηση θεωρεί ότι είναι προς το συμφέρον των σπουδαστών και του προσωπικού μας να κρατήσουμε το σχολείο μας ανοιχτό. Αυτό θα επιτρέψει στη σχολική μας κοινότητα να έρθει πιο κοντά και ο καθένας να στηρίξει τον δίπλα του σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε και να καθησυχάσουμε τους γονείς ότι έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα παρέμβασης για τέτοιες κρίσεις, η οποία περιλαμβάνει έναν επαγγελματία σύμβουλο, ο οποίος θα προσφέρει υποστήριξη τόσο στους μαθητές όσο και στο προσωπικό.

Αυτή η ειδική ομάδα υποστήριξης θα είναι διαθέσιμη καθόλη τη των επόμενων ημερών και οι μαθητές μπορούν να επισκεφθούν ένα μέλος της ομάδας κάθε φορά που αισθάνονται την ανάγκη.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι η διοίκηση του σχολείου είναι επίσης στη διάθεσή σας για να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια, ή διαβεβαίωση που χρειάζεται κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ δύσκολης περιόδου για την κοινότητά μας και θα επανεξετάζει την κατάσταση σε τακτά χρονικά διαστήματα για να λάβει τα κατάλληλα μέτρα.

Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια του (αποθανώντα) σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

ΠΗΓΗ: http://www.kathimerini.com.cy

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση