ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της Michelle και του Barack Obama

Οι δύο τους μετράνε 28 χρόνια γάμου

H Michelle μας έκανε μια μικρή έκπληξη στον λογαριασμό της στο Instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία που δεν είδαμε ξανά από τον γάμο της το 1992 στο Σικάγο με τον Barack Obama.

Οι δύο τους μετράνε 28 χρόνια γάμου και μαζί έχουν περάσει πολλά συμπεριλαμβανομένης και της προεδρίας του Barack Obama για 8 ολόκληρα χρόνια.

Στην φωτογραφία οι δύο τους ποζάρουν με τούρτα στην μύτη τους και βλέπουμε το νυφικό της Michelle το οποίο είναι ένα off the shoulder, σατέν φόρεμα με κεντημένη λεπτομέρεια στο κέντρο, ενώ ο Barack φοράει ένα μαύρο σμόκιν με λευκό παπιγιόν.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έγραψε «Την περασμένη εβδομάδα στο The #MichelleObamaPodcast, ο Conan και εγώ θυμηθήκαμε τους γάμους μας. Αυτή η σχέση μπορεί να είναι ένα από τα πιο ουσιαστικά μέρη της ταυτότητάς μας -να μας φέρει χαρά, νόημα και υποστήριξη κάθε μέρα. Όμως ένα είναι σίγουρο: χρειάζεται πολλή δουλειά και ειλικρίνεια με τον εαυτό μας και τον σύντροφό μας. Αυτό είναι κάτι που έμαθα. Θα ήθελα να ακούσω μερικά πράγματα που μάθατε για το γάμο σας και τον εαυτό σας στα σχόλια»

Στο podcast με τον Conan η Michelle μίλησε για τις σχέσεις έδωσε συμβουλές και είπε χαρακτηριστικά ότι πολλές φορές ήθελε να τον πετάξει από το παράθυρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση